Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:42 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Constanţa În ultimele 24 de ore nu s-au aplicat amenzi persoanelor care nu au respectat carantinarea sau izolarea

ro

22 May, 2020 17:41 696 Marime text
  • Potrivit Comunicatului de presă nr. 82 din 22.05.2020, al Prefecturii Constanţa, aceasta este Situația actualizată şi măsurile luate împotriva răspândirii COVID-19.
  • De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 266 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.
 

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 266 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 16 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 251 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 48 de persoane internate, dintre care 25 din județul Constanța și 23 din județele Tulcea și Ialomița.


În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 201 persoane, care ocupă 9% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.688 de persoane în izolare la domiciliu.


Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.


În cursul zilei de ieri, 21 mai a.c., peste 850 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. Obiectivul principal al misiunilor întreprinse este acela de a spori siguranța cetățenilor în noul context.

Odată cu trecerea în starea de alertă pe teritoriul României, forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

NOTĂ: Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică, a transmis Instituția Prefectului – Județul Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii