Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Câte centre de vaccinare au la dispoziție elevii care doresc să se imunizeze

ro

08 Sep, 2021 18:45 1274 Marime text
  • Se va desfăşura „o campanie specială" pentru vaccinarea elevilor, familiilor acestora, studenţilor, personalului didactic şi nedidactic.
Elevii care vor să se vaccineze au la dispoziție 476 de cabinete medicale cu dotare completă care pot servi și ca centre de vaccinare în cele 17.656 unități de învățământ, a declarat ieri Valeriu Gheoghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, în cadrul conferinței de presă săptămânală de la Guvernul României, pe tema vaccinării și evoluției pandemiei. 

Campania de vaccinare în învăţământul preuniversitar şi cel universitar se va desfăşura pe o perioadă de două luni, urmând ca vaccinarea în unităţile de învăţământ să se deruleze în perioada 13 septembrie - 15 noiembrie, iar în universităţi de la 1 octombrie până la 1 decembrie.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a precizat că în vederea limitării riscului de infectare cu SARS-CoV-2 în comunitate, precum şi în unităţile de învăţământ, se va desfăşura „o campanie specială" pentru vaccinarea elevilor, familiilor acestora, studenţilor, personalului didactic şi nedidactic.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii