Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:42 25 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus 25 de constănțeni, internați. 64 de persoane se află în centrele de carantinare din județ

ro

27 May, 2020 18:54 1313 Marime text
  • De la debutul pandemiei, la nivelul județului Constanța, au fost confirmate 276 de persoane infectate.
  • Mai sunt 45 de persoane internate, dintre care 25 din județul Constanța.
 
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 276 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 264 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 45 de persoane internate, dintre care 25 din județul Constanța și 20 din județele Tulcea și Ialomița. Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.
 
În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 64 de persoane, care ocupă 3% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.406 persoane în izolare la domiciliu.
 
Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.
 
În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 12 sancțiuni contravenționale (în cuantum de 4.605 lei), dintre care două pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în cuantum de 2.000 lei.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 7 societăți comerciale și PFA.
 
În cursul zilei de ieri, 26 mai a.c., peste 700 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă și I.S.U. „Dobrogea” Constanța) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 589 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.
 
„Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică”, transmite Prefectura.

Ti-a placut articolul?

Comentarii