Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:10 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale anti-covid, la nivel național, în ultimele 24 de ore. Iată valoarea amenzilor aplicate

ro

26 May, 2021 09:38 399 Marime text
  • În ultimele 24 de ore, polițiștii și reprezentanții celorlalte autorități cu atribuții în domeniu au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
  • În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 793 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 134.350 de lei.
     
Astfel, peste 3.500 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 639 de acțiuni de verificare, la nivel național.

Au fost efectuate 42.518 verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse. În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 793 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 134.350 de lei.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, transmite Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii