Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale anti-covid în Tulcea. Amenzi de peste 12.000 de lei

ro

06 Oct, 2020 12:23 1481 Marime text


Astăzi, 6 octombrie 2020, IPJ Tulcea a anunțat că au fost verificate 12 obiective/locații și au fost controlate 55 de mijloace de transport în comun, pentru respectarea măsurilor anti-covid în vigoare.

În urma verificărilor, au fost aplicate sancțiuni de peste 12.000 de lei.

Iată datele transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea:

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, în ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, sub autoritatea Instituției Prefectului, au acționat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

La activități, polițiștii au fost sprijiniți de jandarmi, polițiști locali și reprezentanți ai ISU Delta.

La nivelul județului Tulcea, au fost organizate 12 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost verificate 12 obiective/locații și au fost controlate 55 de mijloace de transport în comun. 

Pentru neregulile descoperite au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, dintre care 31 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv pentru încălcarea măsurilor de protecție individuală.

Valoarea sancțiunilor se ridică la  peste 12.000 de lei. 

Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. 

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați masca de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor și să nu vă expuneți la riscuri, protejându-vă astfel pe dumneavoastră și pe cei din jur. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii