Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:24 12 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale anti-Covid în Tulcea! Amenzi de 9.000 de lei

ro

26 Mar, 2021 13:40 772 Marime text


Polițiștii din Tulcea au efectuat o serie de controale anti-Covid la peste 100 de obiective ori locații din județ.

Potrivit oficialilor, pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de circa 9.000 de lei.

Iată datele transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea:

În ultimele 24 de ore, peste 155 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate peste 100 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 320 persoane și verificate peste 60 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.

Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii