Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:47 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă controalele anti covid 19 la Tulcea Terase, parcuri, mijloace de transport în comun și gări, verificate

ro

19 Feb, 2021 12:05 635 Marime text
  • În ultimele 24 de ore, peste 143 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 
Astfel, au fost verificate peste 127 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 623 de persoane și verificate peste 49 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de  lei.
 
Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.

Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.
 
Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19., trnsmite IPJ Tulcea.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii