Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:04 25 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă acțiunile de dezinfecție în municipiul Constanța în cartierele Tomis Nord, Campus, Palazu Mare și Tomis Plus

ro

29 Mar, 2020 13:38 2621 Marime text
Atenție, constănțeni! În această seară, acțiunile de dezinfecție vor începe la ora 19:00 și se vor desfășura în următoarele zone:Tomis Nord, Campus Universitar, Palazu, Tomis Plus.
Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, toate cartierele din municipiul Constanța sunt dezinfectate cu o substanță pe bază de clor, avizată de Ministerul Sănătății.
Recomandăm tuturor asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța care au ghene de gunoi cu tubulatură să efectueze dezinfecție și în tubulatura ghenei.
Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările.
STAȚI ACASĂ! Preveniți răspândirea COVID-19! Reduceți riscul de a vă îmbolnăvi!
FIȚI RESPONSABILI! AVEȚI GRIJĂ DE VOI ȘI DE CEI DRAGI! EVITAȚI SĂ VĂ EXPUNEȚI! - este mesajul Primăriei municipiului Constanța.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Om 30 Mar, 2020 00:46 Păi, clorul este toxic, chiar vreți să omorâți oamenii ! În case dezinfectanți, pe drumuri dezinfectanți, pe mâini dezinfectanți, alimentele au în conținut numai și numai substanțe chimice : euri, emulgatori, afânători, aditivi și câââââte și mai câte alte substanțe chimice !? Păi, asta-i otrăvire curată a oamenilor, chiar nu vă gândiți ce faceți, oamenii vor fi omorâți precum : șobolanii și șoarecii ( rozătoarele ) !