Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trei persoane, amendate pentru nerespectarea măsurii carantinării la domiciliu

ro

05 Jan, 2022 15:42 1230 Marime text


Autoritățile constănțene au depistat, în cursul zilei de marți, 4 ianuarie, trei persoane care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu. 

Astfel, la data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că o femeie, de 49 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsită la adresa de domiciliu declarată.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei.

La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că 2 persoane (un bărbat, de 36 de ani, respectiv o femeie, de 29 de ani), față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsite la adresa de domiciliu declarată.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei. 

Sursa foto: Pixabay

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii