Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:49 24 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Măsuri sporite de siguranță la Căminul pentru Persoane Vârstnice (galerie foto)

ro

06 Apr, 2020 11:34 1186 Marime text
Măsuri sporite de siguranță la Căminul pentru Persoane Vârstnice aflat în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Toate spațiile în care locuiesc seniorii dar și curtea căminului sunt dezinfectate periodic, cu o substanță ce distruge virușii și bacteriile, avizată de Ministerul Sănătății.

De asemenea, în cadrul măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus COVID – 19, la Căminul pentru Persoane Vârstnice au fost montate, încă de la începutul lunii martie, patru lămpi bactericide utilizate pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor din încăperi, prin intermediul radiațiilor ultraviolete.

Pardoselile sunt spălate cu soluții pe bază de clor, iar pentru igiena mâinilor, seniorii au la dispoziție și dispensere cu soluții dezinfectate.   

Pentru a preveni infectarea și răspândirea noului coronavirus COVID–19, de pe data de 11 martie, accesul vizitatorilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost restricționat total iar seniorilor cazați aici nu li se permite ieșirea din curte.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii