Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Ministerului Apărării Naționale, vizită în centre de vaccinare

ro

21 May, 2021 19:36 1037 Marime text
  • Suplimentar, MApN a operaționalizat 20 de centre mobile de vaccinare aflate în coordonarea Direcției medicale a MApN, care acționează în sprijinul autorităților locale, în localități izolate sau greu accesibile, la propunerea și solicitarea Direcțiilor de sănătate publică județene.
În cadrul efortului național de susținere a campaniei de vaccinare, reprezentanții conducerii Ministerului Apărării Naționale vor vizita sâmbătă, 22 mai, mai multe centre de vaccinare din țară, după cum urmează:

Ministrul apărării naționale, Nicolae Ionel-Ciucă, se va afla, începând cu ora 10.30, în localitatea Tigveni, județul Argeș, unde acționează o echipă mobilă a Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”, din Pitești. De asemenea, ministrul Ciucă va vizita și centrul de vaccinare organizat în cadrul  Spitalului Militar din Pitești.

Secretarul de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, va vizita, începând cu ora 10.30, centrul mobil de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila” situat în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov.

Secretarul de stat și şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, va vizita, începând cu ora 11.00, centrul mobil de vaccinare organizat la Sala de Sport a Municipalității din orașul Baia de Aramă, din județul Mehedinți.

Ministerul Apărării Naționale asigură, în prezent, locuri pentru vaccinarea populației generale în centrele de vaccinare proprii, organizate în cadrul spitalelor militare și în unități militare din Capitală și din țară, deservite de aproape 1.000 de angajați ai ministerului - peste 250 de medici, 500 de asistenți medicali și 200 de registratori.

Suplimentar, MApN a operaționalizat 20 de centre mobile de vaccinare aflate în coordonarea Direcției medicale a MApN, care acționează în sprijinul autorităților locale, în localități izolate sau greu accesibile, la propunerea și solicitarea Direcțiilor de sănătate publică județene, conform instrucțiunilor Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii