Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța Campania de imunizare a elevilor militari s-a încheiat. Câți s-au vaccinat

ro

21 May, 2021 17:28 1491 Marime text
  • Aproximativ jumătate din numărul elevilor militari cu vârsta de peste 16 ani, ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, au ales să se vaccineze împotriva COVID-19.
Campania de imunizare a elevilor militari s-a încheiat.

Deoarece au înțeles că prin vaccinare reduc riscul de îmbolnăvire și riscul de a dezvolta o formă severă de boală, aproximativ jumătate din numărul elevilor militari cu vârsta de peste 16 ani, ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, au ales să se vaccineze împotriva COVID-19.

Finalul acestei săptămâni marchează încheierea campaniei de imunizare a elevilor militari. Cei mai tineri membrii ai Armatei Române au făcut acest pas deoarece doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun mai aproape de realitatea de dinaintea pandemiei, și au speranța că gestul lor va fi urmat de cât mai mulți.

Vaccinarea este un instrument important pentru a opri răspândirea pandemiei, scădea supraîncărcarea unităților sanitare, permițând, astfel, redeschiderea unităților sanitare pentru pacienții non-COVID. Astfel, vor fi create condițiile pentru redeschiderea activităților socio-economice și înlesnirea liberei circulații.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii