Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine și de ce cere dosar penal pentru senatorul Vergil Chițac?

ro

13 Mar, 2020 17:43 3403 Marime text
Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, spune că senatorul depistat cu coronavirus ar trebui să aibă dosar penal în cazul în care a primit de la NATO informare ca un participant avea COVID-19 și totuși nu s-a autoizolat. "Dosar penal pentru toți parlamentarii care au primit informarea de la Secretariatul general al Adunării NATO, pe 6 martie, dar nu au luat legătura cu medici de specialitate, nu s-au izolat și au continuat să participe la reuniuni.
Domnul Chițac este în această situație. Înțeleg din fotografiile de la eveniment că au mai participat și alți parlamentari români, care ulterior datei de 6 martie erau fie la întâlniri cu sute de persoane, fie la emisiuni tv. Regulile sunt pentru toată lumea. Și trebuie respectate. Sănătatea are prioritate! Iar România are nevoie de oameni politici responsabili", spune Ioana Constantin.
Vergil Chițac a ajuns, astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța după ce în această dimineață a fost diagnosticat cu coronavirus (COVID-19), pe picioarele sale, fără mască medicală sau altă protecție.

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii