Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce va face internaționalul FC Viitorul după ridicarea tuturor interdicțiilor Radu Boboc - „Îmi lipsesc fotbalul și prietenii“

ro

16 Apr, 2020 00:00 2566 Marime text

Radu Boboc, fundașul dreapta al FC Viitorul, a răspuns întrebărilor Ligii Profesioniste din România pe marginea perioadei de izolare pe care o traversează și sportivii, din pricina pandemiei de coronavirus.

- Te antrenezi acasă în perioada de izolare?
- Da, pentru că este o perioadă dificilă și trebuie să ne menținem în formă. Nu se știe când vom reveni să jucăm meciuri oficiale, astfel că trebuie să fim pregătiți.

- Ce îți lipsește cel mai mult în această perioadă?
- Fotbalul, cred că tuturor ne lipsește. Ne este dor să jucăm sau să vedem un meci, depinde cum privim situația. Îmi lipsesc și prietenii, întrucât din această perioadă nu prea putem să ieșim din casă. Când se va încheia pandemia de coronavirus, vom aprecia mult mai mult lucrurile pe care înainte nu le apreciam atât de mult.

- Care este primul lucru pe care îl vei face după ce se vor ridica toate interdicțiile?
- Cred că voi ieși cu prietenii, pentru că nu i-am mai văzut de mult.

- Un mesaj pentru suporteri?
- Uniți vom învinge acest adversar și fotbalul va reîncepe.
Internațional român de tineret originar din Craiova, Radu Boboc a intrat în Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ în anul 2013. A adunat prezențe pentru echipa de seniori a Viitorului, alături de care a câștigat Cupa și Supercupa României în sezonul 2018-19, debutând în Liga 1 pe 2 iulie 2018, în meciul FC Viitorul - Dunărea Călărași 0-1. În vara anului trecut, Radu a participat la Campionatul European Under-21 cu reprezentativa de tineret a României.
Din echipa standard a sezonului regulat al Ligii 1, ediția 2019/2020, face parte și Radu Boboc (20 de ani, 24 de jocuri susținute), distribuit pe postul de fundaș dreapta. „Tânărul fundaş de bandă a confirmat încrederea primită din partea lui Gheorghe Hagi. A marcat două goluri frumoase şi a oferit trei pase decisive. Dintre cele 22 de jocuri în care a fost titular, 18 le-a început în partea dreaptă şi patru în stânga“, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sursa foto: Liga Profesionistă de Fotbal


Citește și:

Radu Boboc, de la FC Viitorul, inclus în echipa ideală a sezonului regulat din Liga 1

Fundaşul dreapta de la FC Viitorul În 2020, Radu Boboc îşi doreşte şi să ajungă la Naţionala mare a României (galerie foto)

România U21 a învins Ucraina, scor 3-0. Radu Boboc de la FC Viitorul, pasă decisivă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii