Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Drulă Cabinet de vaccinare non-stop la Aeroportul Henri Coandă

ro

03 Jun, 2021 08:42 1812 Marime text
  • Serul folosit pentru imunizare este cel produs de compania Johnson&Johnson.
Pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina, începând de miercuri, într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării, a anunţat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina de Facebook.

„De astăzi, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internațional Henri Coandă București se pot vaccina într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării - între terminalele «sosiri» și «plecări».

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Națională Aeroporturi București, susține astfel eforturile Guvernului de a pune la dispoziția cetățenilor români și străini cu rezidență în România spații unde aceștia se pot vaccina împotriva COVID-19 fără programare, simplu și sigur.

Serul folosit este cel produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează în doză unică, iar persoanele care aleg să se vaccineze primesc pe loc dovada imunizării”, informează Cătălin Drulă. 

Ministrul Transporturilor a menționat că serul folosit este cel produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează în doză unică.

Persoanele care aleg să se vaccineze primesc pe loc dovada imunizării. 

Sursă foto: Facebook.com / Cătălin Drulă 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii