Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:49 20 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carantină în Constanța Peste două mii de mașini verificate de polițiști

ro

20 Dec, 2020 10:08 1313 Marime text
  • 2.719 de persoane și 2.100 de autovehicule verificate în ultimele 24 de ore.
  • Amenzi de peste 72.000 de lei.​
Având în vedere instituirea măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au verificat 2.719 de persoane și 2.100 de autovehicule, fiind aplicate 223 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de peste 72.000 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv atât fixe cât și mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator, transmite IPJ Constanța.


Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

Sursă foto: IPJ Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii