Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de vaccinare în unitățile sanitare ale MApN. Unde sunt organizate centrele

ro

04 Jan, 2021 18:47 1906 Marime text
  • Faza I de vaccinare anti-COVID-19 pentru personalul medical din unitățile sanitare ale Ministerului Apărării Naționale a debutat miercuri, 30 decembrie 2020, la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara.
  • Centrele de vaccinare sunt organizate în incinta spitalelor militare de urgență și vor funcționa zilnic, între orele 8.00 și 20.00, conform planificării în sistemul electronic.
Faza I de vaccinare anti-COVID-19 pentru personalul medical din unitățile sanitare ale Ministerului Apărării Naționale a debutat miercuri, 30 decembrie 2020, la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, 31 decembrie 2020, la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov și Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, și, din 4 ianuarie, la celelalte spitale militare din țară.

Centrele de vaccinare sunt organizate în incinta spitalelor militare de urgență și vor funcționa zilnic, între orele 8.00 și 20.00, conform planificării în sistemul electronic.

Vaccinarea personalului medical este un act de responsabilitate care asigură protejarea acestuia și menținerea capacității de a continua acordarea asistenței medicale, în condiții de siguranță, tuturor pacienților.

În perioada următoare, dozele de vaccin solicitate vor fi livrate de la Centrul național de stocare a vaccinului COVID-19 și de la centrele regionale de depozitare către centrele de vaccinare din județele arondate.

Sursa foto: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii