Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:37 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucurie nemărginită pentru 57 de copii, majoritatea ajunși prima dată la mare

ro

24 Jul, 2020 14:28 708 Marime text

57 de tineri, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, însoţiţi de cinci părinţi ai unora dintre ei, au fost aduși în tabără pe litoral de către Părintele Florin Danu din Teleorman, peste 95% dintre ei văzând marea pentru prima dată, conform basilica.ro.
Clericul este preot paroh în Parohia Lada din Episcopia Alexandriei şi Teleormanului şi este recunoscut pentru acţiunile sale de amploare prin care vine în ajutorul semenilor.
Tabăra pe litoral este cea mai recentă dintre acestea, fiind organizată pentru al patrulea an consecutiv.
Până luni, 27 iulie, tinerii, care provin din familii cu resurse materiale reduse, au posibilitatea de a se bucura de mare aşa cum nu au făcut-o niciodată în viaţa lor.
Toată această vacanţă costă în jur de 30.000 lei şi a fost posibilă mulţumită unui sponsor care este alături de activitățile Asociației Mana Cerească, administrată de Părintele Florin Danu.
Zilele acestea, tinerii merg la plajă în staţiunea Costineşti, desfăşoară diferite activităţi în locaţiile de cazare, vizitează Satul de Vacanţă ş.a.
Duminică, 26 iulie, ei vor participa la Sfânta Liturghie în biserica din Costineşti pentru a se ruga şi aduce mulţumire Domnului pentru clipele minunate petrecute pe litoralul românesc.

Sursa foto. Facebook Preot Danu Florin

Ti-a placut articolul?

Comentarii