Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au sosit rezultatele testului pentru COVID-19 pentru deputatul Bogdan Huțucă. Ce a declarat liberalul constănțean

ro

13 Mar, 2020 19:48 3810 Marime text
Prefectura Constanța a confirmat în urmă cu puțin timp rezultatele testului pentru coronavirus a deputatului constănțean Bogdan Huțucă, liderul Partidului Național Liberal de la malul mării. Acesta a intrat în contact cu senatorul liberal Vergil Chițac, candidat la Primăria Constanța din parta dreptei liberale. De altfel, încă de la confirmarea infecției senatorului, liderii PNL s-au autoizolat și au cerut să fie testați de autorități pentru temutul virus COVID-19. 

„Rezultatul l-am primit în urmă cu două ore. Am fost fericit cu primirea răspunsului. Fiind un om politic am intrat în legatură cu foarte mulți oameni.
Eram într-adevăr îngrijorat de faptul că am avut un număr mare de contacți. Am stat și am sunat și am asigurat oamenii cu care am intrat în contact că testul este negativ. 

Primul lucru  pe care îl recomand pentru cei care intră în contact cu alte persoane infectate este să se autoizoleze și să efectueze rapid testul. Este importantă prevenția și să avem grijă unii de alții, să fim empatici și să ne îngrijim. Să evităm să dăm noroc, să evităm să ne îmbrățișăm, să folosim produsele antibacteriale și să ne spălăm pe mâini. Să facem ce spun autoritățiile la televizor. Nu depinde de instituții cat depinde de noi. Atitutidinea legată de prevenție este importantă și este răspunderea tuturor”, a declarat pentru ZIUA de Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii