Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție la tentativele de înșelăciune cu privire la Loteria de Vaccinare

ro

10 Nov, 2021 11:50 1237 Marime text
  • Informațiile cu privire la Loteria de Vaccinare pot fi obținute exclusiv pe site-urile oficiale ale Ministerului Sănătății (www.ms.ro), Ministerului Economiei, Antreprenoriarului și Turismului (www.economie.gov.ro) și C.N. „Loteria Română” S.A. (www.loto.ro), care au fost comunicate la începutul campaniei Loteria de Vaccinare.

Reprezetanții Loteriei de Vaccinare atrag atenția asupra tentativelor de înșelăciune și de obținere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor loteriei. 

„Atragem atenția cu privire la tentativele de înșelăciune și de obținere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare - adrese de e-mail cum ar fi loteriavaccinarii.gov@gmail.com sau similare, sigla Loteriei Romane, abrevieri tip gov. s.a.)” 


Aceștia spun că, prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se solicită, în vederea acordării câștigului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare.

Loteria de Vaccinare se desfășoară în conformitate cu Regulamentul aprobat prin ordinul comun al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și Ministerului Sănătății. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului www.economie.gov.ro și pe site-ul Ministerului Sănătății www.ms.ro.

Conform Regulamentului de organizare a Loteriei de vaccinare, rezultatele extragerilor sunt aduse la cunoștința participanților prin afișarea pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerul Sănătății.

„Atragem atenția tuturor cetățenilor să nu dea curs unor astfel de mesaje sau altor tipuri de practici similare și le recomandăm să se informeze numai din surse oficiale”, transmit reprezentanții Loteriei de Vaccinare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii