Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, constănțeni! Controale în trafic. Imagini sugestive (galerie foto+video)

ro

20 Apr, 2020 11:21 13800 Marime text
Efective ale Poliției Naționale, alături de reprezentanți ai Jandarmeriei Române, sunt prezente la această oră în traficul constănțean, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile prevăzute în ordonanțele militare în vigoare de la intrarea României în starea de urgență.
La aceste momente, există filtre pe bulevardul 1 Decembrie din Constanța, dar și pe alte artere circulate din oraș. Imaginile surprinse în această dimineață sunt sugestive în ce privește inclusiv numprul forțelor de ordine alocate pentru supravegherea respectării măsurilor de siguranță.
Amintim că, înainte de sărbătorile Pascale, autoritățile au făcut nenumărate apeluri la populație pentru ca oamenii să respecte restricțiile și măsurile de siguranță impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu Coronavirus.
În aceste condiții, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au anunțat de la bun început că vor exista controale sporite pe toată durata sărbătorilor Pascale, iar cei ce nu vor respecta prevederile legale vor fi aspru sancționați.

Citește și:
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, declaraţii de presă (video)


 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sorin 20 Apr, 2020 13:33 La ora asta, coronavirusul nu circula pe bulevard.