Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:18 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important pentru năvodăreni A fost suplimentat numărul dozelor de vaccin Moderna la centrul de vaccinare de la Năvodari

ro

13 Apr, 2021 09:09 543 Marime text

 
  • Reprezentanții primăriei orașului Năvodari au transmis că începând din această săptămână, capacitatea de vaccinare la centrul de vaccinare de la Năvodari a fost mărită de la 60 la 90 de imunizări/zi.

Începând din această săptămână, timpul de așteptare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va fi mai scurt la centrul de vaccinare de la Năvodari. Capacitatea de vaccinare a fost mărită de la 60 la 90 de imunizări/zi, se arată pe site-ul primăriei orașului Năvodari.
 

Direcția de Sănătate Publică Constanța a furnizat deja dozele de vaccin Moderna necesare, astfel că începând de astăzi sunt asigurate atât imunizările cu prima doză, cât și dozele de rapel pentru cele peste 1.500 de persoane vaccinate deja împotriva COVID-19 la Năvodari.

Centrul de Vaccinare de la Năvodari este aprovizionat săptămânal cu doze de vaccin care asigură imunizarea pe un singur flux de vaccinare, unitatea fiind autorizată însă pentru 4 fluxuri de vaccinare.

Peste 1.200 de persoane sunt, în acest moment, înregistrate pe listele de așteptare la Centrul de Vaccinare amenajat de Primăria Orașului Năvodari în incinta Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari.

Programările se pot face fie individual – direct pe Platforma Națională de Vaccinare împotriva COVID-19, fie prin intermediul medicului de familie ori al angajatorului, prin apelarea call centerului 021/414.44.25 sau direct la Centrul de Vaccinare din Str. Sănătății, nr. 1, transmit reprezentanții  administrației publice din orașul Năvodari.

Sursă foto: Facebook/ Primăria Năvodari

Ti-a placut articolul?

Comentarii