Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:13 05 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajat al Penitenciarului Botoșani, infectat cu coroanvirus

ro

27 Apr, 2020 18:20 593 Marime text
Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Botoșani a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Odată cu apariția primelor simptome, acesta a informat conducerea unității și nu s-a mai prezentat în serviciu (21.04.2020).

Anterior acestei date, angajatul a purtat echipament de protecție (mască, mănuși).

Administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Botoșani.

Preventiv, membrii personalului cu care angajatul confirmat a interacționat anterior ultimei prezentări în serviciu se află la domiciliu, activitatea fiindule preluată conform planificărilor.

Se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, a transmis Administrația Națională a Peniteciarelor.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • AdrianaP 27 Apr, 2020 23:02 Ușor, usor ....vor fi cazuri la toate penitenciarele din tara.....atat ma bucur sa aud ca nici macar un deținut nu este infectat!!!Stiu ca e un subiect delicat,dar daca tot urmam exemplul celorlalte state europene, de ce la noi nici macar nu se deschide subiectul despre detinuti?Cum vor gestiona situația atunci când virusul va ajunge si la ei,bineinteles daca nu a ajuns deja??!!!!!E adevărat, sunt dizgratiatii societății....dar nu toti cei care sunt acolo au furat,au violat sau au ucis....