Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alți trei medici și patru asistenți medicali din Constanța, infectați cu Covid-19

ro

02 Oct, 2020 08:06 2383 Marime text

 
  • Numărul cadrelor medicale din județul Constanța infectate cu Covid-19 continuă să crească, din păcate.

Seara trecută, 1 octombrie 2020, Prefectura Constanța a transmis că numărul total al medicilor infectați, de la debutul pandemiei este 64, în creștere cu trei cazuri față de raportarea din data de 30 septembrie.

De asemenea, a crescut și numărul asistenților medicali infectați, acesta ajungând la 85, pentru județul Constanța, de la debutul pandemiei. În raportarea precedentă erau 81 de cazuri confirmate pentru asistenții medicali.

În continuare, cifrele sunt în creștere și pentru personalul auxiliar din sistemul sanitar din Constanța, fiind anunțate seara trecută 67 de cazuri, de la debutul pandemiei, față de 62 de cazuri, în raportarea precedentă.

Astfel, în total, potrivit ultimei informări transmise de Prefectura Constanța, de la debutul pandemiei, sunt 216 cazuri de infectare, la nivelul județului, în rândul personalului medical, în urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județ.

Până la o nouă centralizare a datelor, așteptată în această seară, sunt 64 de cazuri confirmate în rândul medicilor, 85 la asistenții medicali și 67 la personalul auxiliar din sistemul sanitar.

Facem precizarea că datele extrase sunt cuprinse în informarea zilnică transmisă de Instituția Prefectului – Județul Constanța cu privire la evoluția epidemiei de Covid-19 în județ.

Explicație foto (cu rol ilustrativ): Spitalul Militar - Sistem Modular Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii