Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutor pentru cadrele medicale Patru containere, amplasate în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (galerie foto)

ro

24 Mar, 2020 14:56 2004 Marime text
Au fost amplasate în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase patru containere în care medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe.

Pentru a veni în sprijinul personalului medical din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, cu sprijinul Asociației „Dăruiește aripi”, am amplasat în curtea unității medicale 4 containere în care medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe.

Containerele, care sunt compuse dintr-o cameră și o baie, vor fi racordate, în cel mai scurt timp posibil, la rețeaua de apă, canalizare, căldură și electricitate. Dispun de pat, masă, aer condiționat, aerotermă și duș.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța:

„Vreau să le mulțumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în weekend, lucrează non-stop, nu mai contează tură, nu mai contează gardă... Oamenii aceștia sunt aici pentru noi. Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulțumesc!”

În aceste containere, cadrele medicale se pot odihni, pot mânca, pot face duș, mai ales că cei mai mulți dintre ei nici nu mai ajung acasă, muncesc non-stop de când acest coșmar s-a abătut asupra noastră,a transmis un comunicat din partea Primăriei Municipiului Constanța.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Teja Marius 24 Mar, 2020 19:15 Dacă domnul primar PSD, domnul președinte PSD al Consiliului Județean și domnul consilier PSD C. Mihăilescu și-ar dona salariile pe o lună pentru cumpărarea de materiale pentru Spitalul de boli infecțioase, le voi mulțumi eu în numele tuturor constănțenilor, pentru că nu mă doare gura și pentru că nu voi candida la alegerile locale!