Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni și verificări în trafic și la persoanele din carantină sau izolare. Ce au constatat oamenii legii

ro

30 Apr, 2020 13:29 1286 Marime text

Misiunile polițiștilor pentru menținerea ordinii și pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină au continuat în cursul zilei de ieri, 29 aprilie, fiind verificate peste 33.000 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. 

Peste 14.000 de poliţişti, sprijiniți de aproape 4.000 de polițiști locali, jandarmi și militari ai M.Ap.N., au acționat pentru fluidizarea circulației, identificarea persoanelor în cadrul anchetelor epidemiologice și verificarea respectării interdicțiilor și restricțiilor stabilite prin Ordonanțele Militare.

În ultimele 24 de ore, în urma verificărilor în teren, au fost depistate 3.663 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei și care au fost sancţionate.

 De asemenea, au fost preluate 278 de autovehicule (cu 842 de persoane) din zonele de frontieră.

Pe lângă misiunile specifice Stării de Urgență, polițiștii sunt pregătiți pentru a interveni la sesizările oamenilor și pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie.

Astfel, ieri, au realizat 2.305 intervenții la evenimente, dintre care 1.897 au fost sesizate de cetățeni prin Apelul Unic de Urgență 112, fiind organizate 312 acțiuni.

134 de persoane au fost surprinse în flagrant delict în timp ce comiteau infracțiuni sau imediat după aceea și 3 persoane urmărite au fost depistate. 

 În trafic, polițiștii au constatat 77 de infracțiuni rutiere, fiind reținute 314 permise de conducere și retrase 161 de certificate de înmatriculare.

 Apelați 112 - Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă -  numai în cazuri de urgenţă, care necesită intervenţia promptă a structurilor specializate pentru soluţionarea acelui eveniment.



Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii