Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:26 18 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Acțiuni pentru prevenirea răspândirii Covid-19

ro

28 Mar, 2021 13:01 1120 Marime text
  • Au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. Tomis, pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea și polițiști din cadrul Poliției Locale Constanța au organizat, în cursul zilei de ieri, acțiuni pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
La activități au participat peste 70 de forțe de ordine, fiind verificate aproximativ 70 de societăți comerciale și fiind legitimate peste 500 de persoane.
 
În urma activităților, au fost aplicate 246 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei.
 
Totodată, pompierii au constatat 23 de abateri, pe linia apărării împotriva incendiilor, fiind aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 de lei.
 
În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu jandarmi ai G.J.M. Tomis, au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, pe raza de competență.
 
La acțiune au participat 12 forțe de ordine, fiind verificate peste 20 de societăți comerciale și legitimate peste 70 de persoane.
 
În urma activităților, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei.
 
Administratorii societăților comerciale au încălcat legea

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui restaurant, situat pe bulevardul Mamaia, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a 7 localuri, (bulevardul Mamaia, strada Constanței, strada Midiei, strada Tineretului, etc.), se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 13.000 de lei.

Sursă foto: IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii