Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni anti-Covid ale jandarmilor constănțeani

ro

08 Nov, 2020 14:53 1527 Marime text


În ultimele două zile, peste 170 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanta au desfășurat acțiuni în mod independent pe mijlocele de transport din municipiul Constanța,  dar și în sprijinul colegilor din IPJ Constanța și Poliția Transporturi, în zonele aglomerate,(piețe, gară, malluri, biserici)  pe trenurile de pe ruta Constanța -Bucuresti, dar și în localitățiile Valu lui Traian, Eforie, Techirghiol și Ovidiu,  pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19, transmit reprezentanții Grupării.

Iată informațiile transmise de Gruparea Mobillă Constanța:

Majoritatea cetățenilor au înțeles ca purtand masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost date și 190 de sancțiuni (180 avertismente și 10 amenzi), valoarea acestora fiind de 5000 lei.  Am controlat cu colegii din Poliția Transporturi, unsprezece garnituri de tren și am sancționat, cu avertisment, cinci călători care nu purtau măști. Pentru continuarea călătoriei în siguranță le-am oferit acestora măști de protecție.

Vă rugăm:
-Purtați masca în spațiul public pentru a vă proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile.
-Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
-Informați-vă doar din surse oficiale!

Sursa foto: Gruparea Mobilă Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii