Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:26 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea a jandarmilor constănțeni. „Purtăm masca, ne protejăm pe noi și pe cei din jur!”

ro

16 Apr, 2021 10:39 411 Marime text
  • Au fost aplicate 417 sancțiuni contravenționale.
În perioada 09-16 aprilie 2021, jandarmii Gruparii Mobile Constanța au desfăsurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19.

Cu aceste ocazii au fost aplicate 417 sancțiuni contravenționale, din acestea 307 au fost avertismente, iar 110 amenzi în valoare de 53700 lei.

În aceeași perioadă au fost desfășurate mai multe acțiuni cu reprezentantii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

Majoritatea cetătenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 17 persoane care au fost sanctionate cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria.
 

 „Vă rugăm:

- Purtati masca in spațiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea fizică și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.
- Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
- Informați-vă doar din surse oficiale!”, precizează Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa. 

Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa 

Ti-a placut articolul?

Comentarii