Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 92 – 1.04.2022. Astăzi sărbătorim șiretenia

ro

01 Apr, 2022 14:00 1232 Marime text


Începem luna aprilie cu luna nouă în Berbec, chiar din prima zi (și cu o altă lună nouă în Pești, la final, în ultima zi, însoțită și de o eclipsă parțială de soare).
O lună calendaristică flancată de două luni noi și finalizată cu o eclipsă de soare.

Vă recomand să vă puneți centurile de siguranță.

Intrăm într-o lună puternică, dinamică, cu noutăți și începuturi, nu doar în prima zi, ci în fiecare dintre cele 30 de zile care urmează.

O lună în care se transformă multe în jurul nostru, în noi înșine și în mediul înconjurător.

Berbecul este semn de foc, Peștii sunt semn de apă. Ne vom deplasa între apă și foc, între masculin și feminin, între logică și intuiție, sau între polii magnetului.
Ce urmează? Vom fi martori împreună la multe vârtejuri și tsunami-uri, în toate domeniile și părțile vieților noastre.

Vă ofer o poveste pentru ziua de astăzi:

Trăim pe un Pământ al păcii și liniștii, în care toți oamenii găsesc cele mai bune soluții pentru problemele comune care apar. Comunicarea între oameni și animale, sau oameni și plante funcționează impecabil. Cele trei mari regnuri, alături de minerale și entitățile anorganice de pe pământ știu să împartă cu înțelepciune locurile, timpurile și resursele, astfel încât tuturor să le fie bine. Iar fluxul de energie, pe care cu toții îl creează, dar și îl folosesc, îi ghidează către acele circumstanțe în care este benefic pentru toți cei implicați.

Sunt recunoscătoare că trăiesc pe acest Pământ și în aceste vremuri.

V-a plăcut povestea?

Probabil că ați știut din prima că este o păcăleală de 1 aprilie.

Nu doresc să-i spun fantezie sau minciuna, pentru că îi dau conotație neplăcută.

Pot să-i spun că este realitatea în care aleg să trăiesc în planul mental.

La urma urmei, așa cum peste jumătate din populația globului alege să trăiască în jocuri video și realitate virtuală, pot alege cu multă șiretenie să-mi creez propria realitate mentală.

Am învățat și exersez șiretenia chiar de la venirea pe pământ.

Chiar dacă unii îi spun strategie, alții luptă de gherilă, pentru mulți este doar oportunism sau obținerea rezultatelor dorite, șiretenia rămâne o tehnică feminină ce ne ajută să supraviețuim pe un pământ dominat de jocuri masculine.

În ciuda Naturii care are o vibrație feminină, energia tip masculin a agresivității, competiției și luptei pentru resurse domină prezentul, dacă te acordezi la știri sau canalele de mass media.

Șiretenia constă în găsirea unui drum personal frumos și echilibrat, mai ales în planul mental - emoțional, dar și fizic, în mijlocul poveștii globale tip agresivitate.
Este posibil oare?

Să explorăm și să descoperim împreună, întreaga lună aprilie.

Sărbătorim astăzi șiretenia, ca metodă de păcălire a minții prea serioase și găsire a drumului prin viață folosind jucăușenia copilului interior.

Vom avea nevoie de toată șiretenia personală pe care am dezvoltat-o și antrenat-o de când suntem pe pământ, pentru a ne strecura printre provocările din luna aprilie, anunțate chiar de luna nouă de astăzi.

Să avem cu toții o zi cât mai interesantă și o lună aprilie dinamică, anunțată de semnul de foc al Berbecului.

Cu iubire,


Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii