Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 70 – 11.03.2022 Astăzi sărbătoresc echilibrul

ro

11 Mar, 2022 09:15 1129 Marime text
Ziua de 11 are mereu o vibrație specială, pentru că acest număr maestru rezonează continuu în viețile noastre, atunci când apare.
Zi de 11, an de 22, a 70-a zi a anului – putem să identificăm o zi de echilibru, atunci când apare în derularea timpului.

Oamenilor nu le plac perioadele de echilibru. Pentru că în aceste perioade nu se întâmplă nimic, sunt perioade de acumulare și adunare de forțe, sau de recapitulare și încheiere de vechi socoteli. Echilibrul înseamnă liniște, calm, pace.

Echilibrul nu mișcă economia lumii, la fel cum o fac furia, frica sau lăcomia.
Când postezi știri că totul este calm și bine, nu se cumpără excesiv alimente, medicamente, teste sau benzină. Ci oamenii își văd de viața lor, de conflictele dintre ei (care oricum sunt nesfârșite) și de propria creștere.

Echilibrul nu este atrăgător pentru stăpânii lumii, care au nevoie să convingă oamenii să consume. În stare de echilibru, pierderile sunt minime, consumurile sunt minime, aprecierea pentru viață și frumos este maximă și începem să întrevedem conexiunea cu toți și toate.

Parcă vedem mai bine abuzarea animalelor, plantelor și Naturii, dar și modul în care ne abuzăm continuu pe noi înșine și pe cei din jur.
Astăzi sărbătoresc echilibrul pentru a vă aminti de o vibrație care le este multora străină. Când v-ați simțit ultima oară în echilibru, real, în interiorul vostru?
Cu mintea liniștită, fără nicio poveste care să anime caruselul gândirii.
Cu emoțiile la minim, doar cu o stare de liniște, de pace, de calm.
Cu întregul corp relaxat, flexibil, fluid, ușor și sprințar. De parcă ați fi putut sări și țopăi la fiecare pas (cum fac cei mai mulți copii). ”Mi-e bine, fără să am niciun motiv. Mi-e bine pentru că mi-e bine” – aceasta este vibrația în echilibru.

Cu toate relațiile vieții echilibrate, fără conflicte, fără competiție, fără ”eu am dreptate și tu nu ai”, fără ”ți-am spus eu!”, fără frică de pierderea resurselor, sau locului de muncă. Cu stare de bine la serviciu și senzația că faci ceva cu sens pentru tine și cei din jur.
Cu mulțumire și recunoștință Divinului la fiecare pas, pentru tot ce ne-a oferit și continuă să ne ofere, cu generozitatea unui părinte înțelept.
Când a fost ultima oară când toate aceste condiții de echilibru le-am simțit REAL în povestea pe care o trăim și o numim ”viață”?
Ce ne împiedică să re-trăim această vibrație AICI ȘI ACUM?

În acest moment, când citiți aceste rânduri, este ceva care vă amenință DIRECT? Este ceva care vă pune în pericol viața, voastră sau a celor dragi? Mă refer la ACUM, nu ”în general”. ACUM. Acest moment. Prezentul.
Astăzi sărbătorim echilibrul.

Putem să trăim în echilibru în ACUM. Pentru că ”Mai târziu” nu mai știm.
Dacă lăsăm fricile pentru viitor și regretele față de trecut să ne strice ”acum”-ul, echilibrul nu va mai exista pentru noi decât ca un cuvânt fără nicio utilitate practică.

Echililbrul se poate trăi, simți și experimenta doar ACUM, în clipa prezentă.
Sărbătorim prezența, sărbătorim echilibrul și ne amintim de o vibrație atât de importantă pentru economisirea de energie, tema lunii martie.
Să avem o altă zi de sărbătoare, de celebrare și de trăire echilibrată.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii