Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 63 – 4.03.2022 Astăzi sărbătoresc frecvențele

ro

04 Mar, 2022 09:18 1257 Marime text
Astăzi sărbătoresc frecvențele, Zyanna OrindaIeri am discutat și sărbătorit bio-rezonanța, înțeleasă ca fenomenul general al acordării membrilor aceluiași grup la o stare sau senzație generală.
Ulterior am realizat că pentru mulți oameni, acest termen ”biorezonanță” poate să însemne strict tehnica sau procedura de măsurare (și/sau influențare) a potențialelor de acțiune ale corpului cu ajutorul unor aparate special proiectate. Nu am dorit să discut despre această aplicație practică, ci doar despre fenomenul general al vibrației la unison a mai multor părți dintr-un sistem.

Astăzi aș dori să continui firul discuției de ieri, pentru a detalia puțin despre termenul ”frecvențe”, pe care noi îl folosim legat de tehnologia radio sau tv (cu toții știm că trebuie să prindem o anumită frecvență pentru a putea asculta postul de radio favorit sau să prindem emisiunea tv dorită).

Dacă ne uităm mai atent, frecvența înseamnă repetiție deasă a unui fenomen (sau a unei unde). Cât de frecvent se repetă unda respectivă.
Pentru noi ca oameni, toți ce facem, știm sau învățăm în viață se bazează pe repetiție frecventă.

Când faci orice pentru prima oară, ești stângaci, neîndemânatic și încet.
Pe măsură ce repeți acel gest sau acea acțiune iar și iar, devii din ce în ce mai rapid, mai precis și mai încrezător că poți obține ceea ce dorești.

Așa ne învățăm copiii să vorbească. Repetând de sute, mii, sute de mii de ori cuvinte, pentru ca și ei prin repetiție să le prindă pronunția exactă (modul în care poziționează limba, mușchii gurii și puterea aerului expirat).
Așa învățăm să mergem (copii cad de sute, de mii de ori, până învață postura verticală corectă, care nouă, adulților, ni se pare de la sine înțeleasă).

Așa învățăm să scriem, să citim, să gătim în bucătărie, să ne îmbrăcăm, să ne legăm șireturile, să conducem o mașină sau să avem grijă de corpul fizic.

Prin frecvente repetiții, care la un moment dat se transformă în automatisme.
Întregul comportament uman este o sumă de automatisme, de frecvente repetiții, de frecvențe specifice (pentru că fiecare dintre noi repetă anumite acțiuni, vorbe și gânduri, până la automatizare).

Fiecare dintre noi radiază în jur o frecvență anume.
Dacă cineva repetă până la automatizare: „sunt neputincios, nu sunt în stare de nimic, indiferent ce fac, nu-mi reușește, nimeni nu mă place, nimeni nu mă ajută, ce slab sunt etc” ce frecvență credeți că va emite în jurul său?

V-ar place să stați în preajma persoanei care emite această frecvență?
Altă persoană repetă până la automatism comportamente agresive: ”nu contează ce vrei tu, eu obțin ce doresc. Dacă vreau ceva din lumea asta, îmi iau singur. Întind mâna și mă servesc. Lumea există să mă servească pe mine. Sunt foarte important”.

V-ar place să stați lângă o astfel de persoană, care emite această frecvență?
Și o a treia persoană repetă până la automatizare: ”mă respect pe mine, îmi respect corpul și Natura, respect pe toți și toate din jurul meu. Merg prin lume cu calm, liniște, prezent și cu recunoștință pentru tot ce primesc de la Forța Vieții. Nu mă tem de nimic, pentru că Forța vieții este cu mine. Învăț la fiecare pas și devin mai încrezător în propriile puteri”.
Cum este să stai în preajma unei astfel de persoane?

Datorită bio-rezonanței, veți resimți automat frecvențele respective.
Ce va face corpul vostru, în mod natural?
De cine se va simți atras sau respins?
Nu este nicio magie sau niciun miracol să fim atrași de anumite frecvențe emise de corpurile oamenilor și să fim respinși de altele.
Pentru că fiecare devine ceea ce repetă frecvent, de-a lungul întregii vieți.
De aceea schimbările (care înseamnă modificări de frecvențe, de obiceiuri, gânduri și acțiuni repetate frecvent) nu sunt deloc ușoare.

Vă invit la două evenimente on-line în care să aprofundăm acest subiect extraordinar al frecvențelor de vibrații interioare, pe care le radiem la exterior.
În seara asta, vineri 4 martie 2022 începem programul de detoxifiere al primăverii.
https://vitalitystudio.ro/detox-de-primavara-pt-toti-cu.../

Împreună cu Irina și Raluca de la Studioul Pilates Vitality Constanța, ne vom acorda cu frecvențe ale muzicii corpului în echilibru, adică o gamă muzicală (do, re, mi, fa, sol, la, si, do) = 8 întâlniri în care ne vom mișca, vom discuta despre alimentație și respirație, și vom discuta amănunțit despre pancreas, splină și ficat. Avem informații noi și surprinzătoare, plus intenția de a menține o frecvență corporală ce radiază bucurie, voioșie și împuternicire.

Marți, pe 8 martie 2022, între 19.00 și 21.00, vă invităm la un Webinar gratuit despre Radiații interioare și radiații exterioare.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../radiatii-interioare...
Vom discuta mult despre frecvențele pe care le radiem din corpurile noastre și despre frecvențele cu care sunt iradiate corpurile noastre din exterior. Împreună, căutăm să facem sens pe un subiect de actualitate, mergând mereu pe zona de practic: ce soluții naturale, simple și disponibile pentru oricine există?

Astăzi sărbătoresc frecvențele, observând în fiecare moment ce repet cel mai frecvent? Ce gânduri, ce cuvinte, ce acțiuni sunt atât de frecvent repetate încât devin frecvența mea personală? Ce atrag în viața mea astăzi, ce persoane și ce întâmplări, care rezonează cu ceea ce emit eu ca frecvență? Observatorul interior este atent, prezent, vigilent și doar constată.
Vă doresc tuturor o zi de vineri cât mai echilibrată și în frecvență armonică.
Cu iubire,

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii