Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 62 – 3.03.2022 Astăzi sărbătoresc biorezonanța

ro

03 Mar, 2022 10:03 1502 Marime text


Trăim într-o lume aparent materială, cu obiecte solide și corpuri fizice structurate, ce pot fi rănite și distruse. Dincolo de materie, lumea este real alcătuită din frecvențe de vibrație, din electricitate (sau electromagnetism). Cel puțin așa denumim aceste câmpuri de energie care se simt în spatele oricărui material.

O piatră sau un cristal emană o frecvență de vibrație. La fel și o plantă sau un animal. Ființele umane sunt maestre ale emanațiilor de frecvențe de vibrație.
În jurul fiecăruia dintre noi sunt efluvii și dâre de frecvențe, exact precum diferite mirosuri. De aceea întâlnirile cu animalele (câinii, caii, pisicile, în special) sau cu sugarii și copiii mici (ce au ”detectoare” corporale de frecvențe de vibrații) declanșează senzații în corpurile lor și reacții comportamentale. Câinii nu latră pe oricine, iar copii nu plâng degeaba în prezența anumitor persoane.

Frecvențele de vibrație ale oamenilor pot să fie în armonie, adică să vibreze în aceeași bandă de frecvență (precum un radio) sau în dizarmonie (să vibreze complet diferit).
Când suntem împreună cu cineva pe ”aceeași frecvență de undă”, avem o stare de bine, o conversație însuflețitoare și ne simțim confortabil.
Căutăm în mod activ persoane cu care să vibrăm asemănător.

Baza multor relații umane este biorezonanța, vibrația în aceeași frecvență.
Oamenii sunt parte din grupuri sociale: familii, colective de muncă, locuitori ai unui oraș, ai unei țări etc. Există frecvențe de vibrație comune multor din aceste grupuri.
Există în lume țări care sunt notorii pentru energia ospitalieră și primitoare, care face loc pentru orice experiență străină sau diferită de a lor.

Asta spun turiștii despre Thailanda, despre Zanzibar sau despre România. Orice străin se simte acceptat, tolerat, bine tratat și valoros, într-o cultură complet diferită de a sa. Biorezonanța generală a țării este una ce vibrează în frecvența prieteniei, acceptării, bunăvoinței și împărtășirii.
Alte țări sunt notorii pentru răceala sau chiar agresivitatea cu care sunt tratați străinii, pentru intoleranța la modalitățile de exprimare și vestimentație ale celorlalți și pentru modul în care se raportează la femei sau la copii. Biorezonanța acelor grupuri de oameni vibrează în frecvența agresivității, fricii, fixismului, rigidității și ne-acceptării diferențelor.

La fel, sunt familii calme, calde, binevoitoare, ospitaliere. Și familii în care când mergi în vizită, simțit că ești în plin război și fiecare amenință cu bomba atomică. Foarte familiare vibrații, nu-i așa?
Corpurile noastre sunt receptori de biorezonanță. Oriunde mergem, orice facem, prindem frecvențele de vibrație din jur.
Asta ni se întâmplă în magazine, pe stradă, în piață, în autobuze sau trenuri, sau în birourile autorităților financiare sau juridice.

Astăzi sărbătoresc biorezonanța, pentru că este un subiect uriaș, mare consumator de energie, pe care dacă îl conștientizăm și învățăm să-l ajustăm, este un mare (MARE) ajutor în economisirea de energie personală, care este tema lunii martie.
Vă invit de vineri, 4 martie, la o nouă serie de întâlniri directe în cadrul programului de detoxifiere de primăvară, organizat împreună cu Studioul de Pilates Vitality Constanța.
https://vitalitystudio.ro/detox-de-primavara-pt-toti-cu.../

Vă propun să ne acordăm împreună în biorezonanța respectului pentru corpul fizic. Călătoria de detoxifiere a primăverii 2022 este o trecere prin notele muzicale do, re, mi, fa, sol, la, si, do – adică 8 pași de călătorie, prin mișcare, prin conștientizarea organelor importante implicate în detoxifiere (ficat, pancreas, splină) și prin biorezonanța alături de oameni pozitivi, care aleg grija pentru corp drept prioritatea numărul 1 a vieții.

Ne-ar place să cântăm împreună cu un grup cât mai mare, pentru a emana frecvența de vibrației a bucuriei de viață. Exact ca atunci când ne rugăm împreună.
Biorezonanța grupului are efect mai puternic decât a unei singure persoane (indiferent câtă putere personală are aceasta)

Dacă v-ați săturat de biorezonanța fricii și nesiguranței, care ne prinde zilnic în valurile sale abil conduse de pendulii energetici ai lumii, vă invităm să veniți să ne centrăm pe ancore de împuternicire: corpul fizic, starea de bine dată de mișcare și comunicarea cu oameni ce aleg să stea liniștiți, în mijlocul furtunii.

Indiferent dacă vom avea plăcere să fim împreună în programele on-line de împuternicire sau doar tangențial, prin postările zilnice pe Facebook, vă invit să conștientizăm astăzi modul în care rezonăm cu oamenii din jurul nostru, modul în care corpul nostru transmite diferite frecvențe de vibrație și primește, în același timp, frecvențele celor din jur.

Astăzi sărbătoresc viața și un proces fundamental din cadrul ei: biorezonanța.
Să avem cu toții o zi în frecvența armoniei și echilibrului.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii