Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 56 – 25 februarie 2022. Astăzi sărbătoresc fulgii de zăpadă

ro

25 Feb, 2022 09:55 1764 Marime text
  • Nu este iarnă dacă nu mă întâlnesc cu zăpada, măcar o dată.


Pentru că locuiesc în Constanța, mare parte din timp, ninsorile sunt rare și zăpada ține puțin. De aceea, singura modalitate să mă bucur de zăpada iernii este să merg la munte și să stau câteva zile în natură, în mijlocul peisajului învăluit complet în alb.
 
 
Frumusețea fulgilor de zăpadă este simetria și unicitatea lor. Există o armonie a formelor în Natură descrisă în termenii de geometrie sacră. Când se află într-un peisaj întreg monocrom și scânteietor, precum un platou montan plin cu zăpadă ce strălucește în bătaia soarelui, corpul resimte vibrații interioare de echilibru și stabilitate.
Astăzi sărbătoresc fulgii de zăpadă, structuri uimitoare și efemere, ce amintesc de potențialul apei.
 
 
Întocmai precum apa, versatilă și adaptabilă, ființele umane sunt capabile să se adapteze și ajusteze, să-și modifice nu doar funcțiile, ci chiar și forma, pentru a supraviețui în diferite frecvențe de vibrație ale realității.
 
 
Trăim vremuri în care frigul nebuniei umane se îndreaptă spre un maxim. Oamenii întregi la minte nu au cum să considere conflictele și războiul drept soluții de rezolvare a problemelor. De aceea, când frigul nebuniei umane cuprinde încet planeta, într-o evidentă tentativă de manipulare și control a atenției, există câteva soluții de supraviețuire: în loc să rămânem în starea fluidă și amorfă de apă și să curgem cu energia vieții (așa cum o facem când există confort și stabilitate), ne re-așezăm structura interioară în tipare armonioase, centrându-ne pe valori pozitive și vibrații înalte și ne transformăm în fulgi de zăpadă.
 
 
Practicăm și exersăm în fiecare minut detașarea emoțională, nu permitem veștilor, cuvintelor, poveștilor (vânturilor din cu-vânturile vehiculate) să ne penduleze în emoții de vibrație joasă (frică, nesiguranță, neliniște) și ne focalizăm pe puterea noastră interioară (pe bunătatea inimii noastre).
 
 
Ne focalizăm mintea pe exerciții de afirmații pozitive, ne mișcăm corpul pentru a-i menține flexibilitatea genunchilor și spatelui, continuăm să consumăm alimente alcaline, pentru a nu accentua acidoza interioară și solidificăm forma interioară aleasă chiar de la începutul anului: sărbătoarea vieții.
 
 
Când la exterior este evident că ni se impune sărbătoarea morții, să alegem în interior, din toată puterile, sărbătoarea vieții.
Iarna ne învață despre rezistența vieții în condiții de mare vitregie. Când zăpada acoperă totul, hibernarea și metamorfoza sunt mecanisme de supraviețuire.
După iarnă vine totdeauna primăvara.
 
 
Pentru că nimic nu ține veșnic.
 
 
Nici virozele, răcelile și bolile nu durează o veșnicie. Fiecare are un ciclu de evoluție, există reguli biologice și mecanisme clare de funcționare ale vieții și corpurilor fizice.
Vă invităm la Webinarul din seara aceasta să discutăm despre detalii și secrete ale unei bune rezistențe fizice în anotimpul fulgilor de nea. https://alchida.ro/produs/webinar-25-februarie/
Avem ocazia să celebrăm împreună puterea și rezistența corpului uman, unicitatea structurii sale, asemănătoare cu a unui fulg de zăpadă (forma de stea) și să dialogăm despre simplitatea folosirii produselor naturale în practica zilnică.
 
Organizez aceste Webinare pentru a-i ajuta pe oameni să-și focalizeze atenția pe direcții real benefice pentru corpurile fizice, ca alternative la ofertele sociale generale (care focalizează atenția pe distracție, teroare sau consumerism).
M-aș bucura să fim împreună în seara aceasta. În condițiile dificile ce urmează, nu știm dacă vom mai avea ocazia să repetăm evenimentele sociale on-line. Ocaziile noastre de a ne reuni sunt unice, irepetabile și efemere, ca și fulgii de zăpadă. Le putem experimenta, sau pierdem ocazia de a trăi ceva rar și prețios.
 
Astăzi sărbătoresc fulgii de zăpadă, unicitatea noastră ca ființe umane, super-puterea de adaptare a ființelor umane și menținerea focalizării minții pe direcții pozitive.
 
Să avem cu toții o zi cât mai echilibrată și luminoasă de Sfânta Vineri, cu respect de sine și grijă pentru corp.
 
Cu iubire, tuturor!
 
 
Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii