Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 04 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 52 – 21.02.2022 Astăzi sărbătoresc povestitorul

ro

21 Feb, 2022 09:29 1655 Marime text
Suntem în portal energetic și în pline radiații solare.
Avem acces la frecvențe de vibrație din cele mai variate

Ce ni se întâmplă aceste zile este accesul la un super-market de vibrații, între care putem să alegem. La care ne vom acorda, pe care le acceptăm în corpul nostru, în ce frecvență de vibrație aleg să-mi continui cântecul vieții?

Poveștile lumii sunt intensificate la maxim. Între hrană naturală și conexiune cu Pământul și cea mai artificială hrană posibilă, totul este disponibil. Între relații armonioase și pline de respect, și conflicte cu consecințe distructive energetic, totul este la dispoziția alegerilor voastre.

Sunt de vânzare vanitatea, imaginea de sine, bunurile lumii necesare pentru importanța de sine, idei și valori de toate felurile, religii, sisteme economice, țări întregi, oameni și animale, plante și minerale, posibil să fie de vânzare întreaga planetă.

Suntem cu toții povestitorii mitologiei personale. Pe aceasta o rulăm la fiecare întâlnire și o repetăm până ajungem să credem în ea.
Credințele sunt cuvinte pe care le spunem atât de des, încât devin un adevăr pentru noi.

Ca și numele pe care le dăm lucrurilor, sau pronumele ”eu”, ”credințele” sunt de multe ori doar cuvinte (cu-vânturi, vânturi).
Avem nevoie de credințe. Dar este util pentru noi să fie avantajoase, să fie practice și să ne ajute în drumul nostru prin viață. Ce folos este să am o credință (de exemplu ”cred că nu am nicio putere și trebuie să cer ajutorul altora”) dacă ea nu îmi este utilă și spre binele meu?

Astăzi sărbătorim povestitorul (sau povestitorii) care repetă cuvintele, întăresc credințele și oferă opinii despre lume și viață. Și astăzi prin această postare îmi declar intențiile de acordare cu vibrațiile pe care le aleg, dintre cele disponibile.

Ce mod mai bun de a sărbători povestitorul (povestitoarea care sunt), decât de a vă invita la ritualurile on—line de sărbătoare, care sunt Webinariile acestei săptămâni.
Vă invit la două întâlniri de povestire și povești, în care vom aborda două subiecte utile și practice (două vibrații din multitudinea celor disponibile):
1) Hrana și nutriția
2) Sănătatea și imunitatea

Femeile sunt practice. Poveștile și credințele lor sunt legate de menținerea în viață a familiei și bunăstarea acesteia. De aceea, subiectele de interes ale femeii vor fi mereu corpul uman și zona lui de siguranță (casa, adăpostul, hrana, bucătăria, starea de sănătate).
Miercuri, pe 23 februarie, imediat după portalul de energie, ne vom întâlni într-o șezătoare on-line, cinci femei mature și cu experiență, pentru a vă oferi o Conversație pe Calea Sufletului prin Bucătărie de neuitat.
https://www.eduvisionlearning.ro/course...

Vom sărbători povestitoarele, care oferă povești pentru suflet și informații practice pentru minte și vă oferim acordaj direct cu frecvențele grijii de sine și respectului de sine.
Sunt pregătite prezentări cu informații unice și foarte utile pentru cine dorește să se alinieze la vibrația sănătății, stării de bine, nutriției echilibrate, care aduce în corp stare de calm și liniște.

Vineri, pe 25 februarie, împreună cu reprezentații firmei Alchida vom discuta despre imunitatea de sezon, răcelile iernii, dificultățile menținerii sănătății în prezența tuturor stimulilor artificiali și ce remedii naturale și simple ne sunt continuu la dispoziție.
https://alchida.ro/produs/webinar-25-februarie/

Dorim un dialog cu participanții, așteptăm întrebări și oferim o comoară de sfaturi practice, dovedite utile în viața de zi cu zi.
Și multe surprize pentru anul care se derulează.
https://alchida.ro/.../pachet-webinarii-2022-cumpara-4.../

Povestitorul din mintea noastră este la muncă întreaga zi și săptămână ce urmează.
Suntem alături de el și cu prezență, observăm ce frecvențe agață și ce senzații declanșează în corp. Nu uităm exercițiile de focalizare pe tălpile picioarelor, respirația adâncă și mantra ”radiez putere oriunde sunt”.

Ne bucurăm să fim împreună, pe frecvențele ce aduc stare de bine corpului fizic, pe care vom continua evoluția, întregul an (indiferent încotro se mișcă povestea socială).
Ne dorim o săptămână de lună în scădere, curățenie și detoxifiere, cât mai bună și benefică, cât mai echilibratoare și armonioasă.

Cu iubire, tuturor!

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii