Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Ziua 40 - 9.02.2022. Astăzi sărbătoresc cristalele

ro

09 Feb, 2022 13:46 1553 Marime text


Numerologic, suntem în ziua 40 a anului 2022. O zi importanta, pentru că marchează o etapă de învățare și creștere. 

Când repetăm zilnic un comportament, timp de minim 40 de zile, el devine un comportament automat și încorporat. Un ritual propriu al corpului. 
Așa că de astăzi, oficial SUNTEM sărbătoare, pentru că zilnic am sărbătorit un aspect al lumii în care ne aflăm. 

Cu alte cuvinte, sărbătoarea a devenit un mod natural de viață. 

Zilnic, știm că avem ceva de sărbătorit. Ceva ce alegem fiecare dintre noi, așa cum am făcut eu în ultimele 40 de zile, sau ceva ce este ales pentru noi, de narativul oficial, așa cum ne sunt oferite sărbătorile periodice tip ziua îndrăgostiților, ziua femeilor sau ziua muncii. 

A trăi în sărbătoare înseamnă a-ți focaliza atenția și energia în mod special pe obiectul sărbătorii. Așa că atunci când alegem să ne focalizăm pe aspectele interesante ale lumii, nu mai suntem preocupați de detaliile tip bârfă și distragerea atenției, oferite abundent de rețeaua de comunicații. 
Astăzi am ales să fac o sărbătoare pentru cristale din mai multe motive. 

Primul, pentru că în seara aceasta, la orele 19.00, vă oferim un Webinar despre dinți și cristale, o premieră în care discutăm diferit, feminin, despre regnul mineral din corpul nostru și din afara corpului, din Natură. Vom descoperi conexiuni extraordinare între dinți, corpul și viața noastră, dar și între cristale și Calea cu Suflet, drumul prin care putem merge cel mai ușor și simplu în viața noastră. 

https://www.eduvisionlearning.ro/.../conversatii-pe-calea...

Fiind o zi numerologic de 9, numărul învățătorilor și al lecțiilor învățate, vă invităm să audiați câteva femei experte în domeniul lor de interes, prezentând artistic, dar coerent, subiectul legat de cristale. 

În al doilea rând, pentru că în vremuri de mare schimbare, cum sunt cele prin care trecem în prezent, avem nevoie de ancore puternice. Iar regnul mineral ne oferă susținere și fundament, pentru că ne ancorează în propria putere interioară. Intenția și atenția noastră pot fi sporite prin intermediul cristalelor (similar cu modul în care puterea computerelor și telefoanelor este intensificată prin microcristalele lor interioare). 

În al treilea rând, pentru că studiul unui domeniu al cunoașterii (cum sunt cristalele) ne apropie și mai mult de înțelegerea vieții noastre. Corpul uman este o structură complexă, în care regnul mineral, cel vegetal, partea de instincte animalice, programul informațional numit mintea și energia Divină care-l animă coexistă și se străduie să atingă o coerență de manifestare. 

Înțelegând cristalele, ne înțelegem mai bine pe noi înșine, pentru că ne apropiem de fundația structurii noastre fizice. 

Vreți să aflați de ce scrâșnim din dinți când suntem încordați? Sau de ce dinții aleg cariile, nu cariile se întâmplă dinților? 

Vă așteptăm la Webinarul din seara aceasta, într-o energie unică, cu o echipă extraordinară, reunită într-un exercițiu de lucru comun, pentru a oferi informație importantă în această perioadă prin care trecem. 

https://www.eduvisionlearning.ro/.../conversatii-pe-calea...

Iubesc de mult timp cristalele. Ele m-au descoperit pe mine și s-au așezat maiestuoase în diferite locuri din casă. 

Au locurile lor și influențele lor specifice, despre care vă voi povesti mai multe diseară. 

Astăzi sărbătoresc maiestuozitatea făpturilor cristaline ale acestei lumi, care vibrează într-o frecvență diferită decât a corpurilor noastre, dar sunt egal de puternice și reactive. 

Să avem o zi cristalină și stimulatoare
Cu iubire, tuturor.

Sursa foto și text: Facebook/ Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii