Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 33 - 2.02.2022. Astăzi sărbătoresc utillitatea

ro

02 Feb, 2022 11:54 1314 Marime text
Privesc realitatea și lumea prin ochi de femeie. Ani de zile am purtat ochelarii educației (masculine) a lumii și m-am străduit să explic și să înțeleg lumea. Am un mare respect pentru creierul masculin, implicat în procesul extrem de greu al descifrării haosului și necunoscutului. Când am acceptat că sunt femeie și creierul meu gândește într-un mod feminin (chiar dacă ani de zile a fost împins și forțat să gândească masculin) m-am relaxat pe interior, am oprit bătălia și conflictul, am încetat să mă simt vinovată sau rușinată și am început explorarea noii viziuni asupra vieții. 

Privind realitatea prin ochi de femeie, caut aspectele sale practice și pragmatice. 

Întrebările feminine au fost dintotdeauna: 
Ce este util, ce îmi servește, ce pot folosi din ceea ce este?

Viața este prea scurtă și aglomerată să mai pierd timp cu alte căutări (Ce este viața? Este creată sau a evoluat? De ce este lumea așa? Ce este Sufletul? Și așa mai departe). 
Am văzut că bărbații lumii sunt mult mai competenți în asumarea acestor căutări. Și am realizat că ei sunt învățătorii naturali ai lumii, cei care descoperă și oferă lumii idei și concepte originale. 

Femeile sunt mai defocalizate, împrăștiate, dar foarte practice, iar toate căutările ”sensului” le face și mai confuze decât sunt. Așa că atunci când mi-am acceptat feminitatea, am descoperit că abilitatea naturală feminină este educația, nu învățarea. 
Femeile sunt educatoarele naturale ale lumii. Scopul lor și ceea ce fac mult mai bine decât bărbații este să educe: copiii, bărbații, animalele, plantele, orice alte entități vii, pe care își pun atenția. 

O educatoare este mult mai practică decât un învățător. 
Ea caută mijloace practice, directe, să explice inexplicabilul unor minți imature.

Folosește forme, culori, muzică, exemple directe, mișcare corporală și emoții, pentru a transmite indicii de comportament și direcționare. Nu este preocupată atât de mult să explice, cât să arate, să practice și să interacționeze cu cei pe care îi educă, cât mai blând, dar ferm și direcțional. 

Astăzi sărbătoresc utilitatea pe care mi-o aduce împlinirea sarcinii de educare. Orice îmi este util și îmi aduce un beneficiu devine astăzi obiect de interes. 

Toată ziua de portal și schimbare de astăzi, o zi numerologic specială - a 33-a zi a anului (33 număr maestru, transformatorul) și ziua cu eticheta 22222 adică 2.02.2022 (5x2=10, 1+0=1, zi de cifră 1, nou început), o dedic utilității. 

Ce este util astăzi pentru binele meu și al celor din jurul meu?
Să-mi fac treaba impecabil? Atunci asta fac: îmi fac treaba impecabil. 
Să mă odihnesc? Atunci asta intenționez, să mă relaxez și să las corpul să se refacă. 
Să-mi economisesc energia și să evit întâlniri care mă slăbesc și devitalizează? Asta voi face. 

Astăzi merită să investesc toată energia pe care o mai am în mine și binele meu, în familia mea și binele ei, în binele celor implicați. 
Dacă nu este neapărat necesar să fac lucruri foarte importante, mă abțin sau le amân. 

Astăzi sărbătorim utilitatea și energia feminină pragmatică. Cifrele pare 2,4,6, 8, 10 - sunt cifre feminine, cele impare 1, 3, 5, 7, 9 - sunt masculine. 
Zilele etichetate feminin (cele pare) au în ele energia ”utilității” profund impregnată. V-am dat un indiciu important pentru eficiență, în următoarea perioadă. 

Dacă vreți și mai multe informații despre numere, numerologie și cât de practice sunt femeile cu numerele, veniți alături de frumoasele doamne de la grupul Femina la Webinarul de numerologie din seara aceasta.  
https://www.eduvisionlearning.ro/.../conversatii-pe-calea...

Vom petrece 2 ore în energia intensa a acestei zile, exact în jurul orei 20.00 (ca sa fie vibrația completa!). Veți descoperi numerologia altfel decât ați făcut-o până acum. Puțină teorie și mai multă aplicare. Veți primi o mulțime de sfaturi practice și exemple despre cum numerele ne fac viața mai eficientă și mai frumoasă. 

Continui cu proiectul personal, de creație zilnică de mărțișoare și ghirlande, îmi place să-mi dedic puțin timp zilnic abilităților manuale. Mă bucur să știu că suntem împreună. 
Vă doresc tuturor o zi de utilitate cât mai echilibrată
Cu iubire

ARticol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii