Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 329 – 25.11.2022 Astăzi sărbătoresc funcționalitatea

ro

25 Nov, 2022 15:11 1207 Marime text
Căutăm lucruri și relații care să fie funcționale. Dorim ca organismul nostru, conexiunile pe care acesta le are cu totul în jur (hrană, apă, aer, locuințe, Natură) și toate întâmplările vieții noastre zilnice să funcționeze eficient.
Despre un motor se spune că ”merge ca uns”.
Despre o relație se spune că este ”armonioasă”.
Despre corpul nostru se spune că este ”tonic și dinamic”.
Despre mintea umană și emoțiile pe care le produce se spune că sunt ”echilibrate”.

Când există funcționalitate în orice parte a vieții noastre, nu simțim că acea parte există. Ne derulăm activitățile, ne vedem de proiectele noastre și trecem prin zi cu ușurința unui schior experimentată. Mai fentăm un obstacol, mai înconjurăm o provocare, câteodată trebuie să sărim peste o barieră, dar continuăm mersul lin și șerpuit al energiei din viață.
Vă invit astăzi la un Webinar cu multă informație intitulat ”Motorul imunității”.
https://alchida.ro/.../motorul-imunitatii-webinar.../
Am folosit metafora unui motor, pentru că am realizat că partea centrală a corpului nostru (zona ficat, pancreas, splina, digestie) joacă acest rol și tulburările produse sunt asemănătoare celor din motoarele mașinilor.

Vom discuta la Webinarul din seara aceasta, de la ora 19.00, despre ”schimbarea uleiului”, despre folosirea ”combustibilului de calitate”, despre ”bujii” și ”aprindere”, despre ”segmenții” motorului interior al corpului și mai ales, despre conexiunile clare ce se pot face între corpul nostru, mediul înconjurător, povestea mentală și echilibrul vieții.
Funcționalitatea corpului uman este darul cunoașterii.
Puterea fiecăruia dintre noi este dată de felul de cunoaștere pe care îl deține.
Dacă acea cunoaștere conține multe informații inutile, ce nu ne ajută să fim mai sănătoși, mai echilibrați și mai dinamici, nu ne poate oferi suficientă putere personală.

Vă invităm la o altă ”baie de cunoaștere” testată din experiența practică ca fiind utilă și eficientă pentru menținerea sănătății corpului. Să descoperim împreună cum putem să ne curățăm eficient motorul interior al imunității, pentru menținerea funcționalității sale, mai ales în anotimpul rece.
Să petrecem astăzi o altă zi de toamnă cât mai frumoasă și să ne simțim susținuți în funcționalitatea corporală de aer, apă și soare.
Cu iubire, tuturor

ARticol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii