Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 31 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 311 – 7.11.2022 Astăzi sărbătoresc Stăpânirea de sine

ro

07 Nov, 2022 09:15 634 Marime text
Ființele umane au multe abilități pe care le pot antrena și exprima în realitatea lor zilnică. Unele sunt eficiente și le aduc energie, altele sunt mari consumatoare de energie.

Una dintre cele mai mari consumatoare de energie este dialogul interior din mintea noastră, care se duce de la un subiect la altul, într-o salată înfricoșătoare și greu de stăpânit. Mintea este o instalație puternică, alimentată zilnic de ecrane și Inteligența artificială, precum și de interacțiunile cu cei din jur. Dacă persoana are și tendința să-și povestească și des-povestească mental ceea ce se întâmplă în social, rezultatul final este o telenovelă interioară și emoțională care te epuizează la fiecare pas. afectează și relațiile cu cei din jur, pentru că se proiectează pe ei atât gunoiul mental produs, cât și lipsa de energie rezultată în urma lui.

Calitatea ce ne permite să strunim căpăstrul iepei nărăvașe care este mintea se cheamă stăpânirea de sine. Nu este naturalul la copii sau adolescenți, se învață prin multe erori de comportamente și pedepse primite, ca urmare a lor.

Oamenii te ”taxează” la fiecare bâlbă verbală sau comportamentală pe care o faci. Îți este de multe ori teamă să te exprimi tare (sau chiar și în mintea ta) într-un anume mod, pentru că știi deja reacțiile celorlalți.

Învățând stăpânirea de sine, învățând respirația profundă și înlocuind cuvintele mentale (sau rostite cu voce tare) care nu sunt benefice și nu aduc energie de calitate bună, se reușește menținerea și conservarea energiei.
Nu este o sarcină simplă să-ți stăpânești limba.
Sau să-ți stăpânești judecata și critica mentală.
Suntem învățați să o facem de la primele priviri în oglindă dis de dimineață.

Mintea începe cu bla bla-ul ei de neoprit. Ne judecăm și judecăm continuu ce vedem în jur. Criticăm, ne plângem, ne jeluim și mai ales, îi tocăm mărunt pe cei din jurul nostru.
Suntem mașini de împrăștiat energie de calitate joasă.
Și ne jeluim când primim de la cei din jur reacții pe măsură.


Pentru că mâine este o lună plină uriașă, în Taur, însoțită de o eclipsă totală de lună, iar în almanahurile vechi se chema luna castorului sau luna sângerie, vă amintesc că portalul eclipselor intensifică la maxim energia care este. Eclipsa totală de lună este o oportunitate să încheiem ceva complet, să ne eliberăm de un obicei prost, care ne face viața mai grea. Nu peste noapte și nu brusc, pentru că nu așa scăpăm de obiceiurile dăunătoare. Ci intenționând schimbarea și punând-o în practică zi de zi, începând din acest moment (cel mai bun moment să începem ceva este ”acum”) și perseverând în aplicarea stăpânirii de sine.

Strunind vorbele, emoțiile și acțiunile pripite, ne poziționăm diferit în toate relațiile vieții noastre. Despre ele și mult mai multe vom discuta în Webinarul de pe 11:11, chiar în portalul energetic al intensificării oportunităților, în care Stăpânii lumii au programat Black Friday. 11:11 va fi ziua în care dispare stăpânirea de sine la cumpărături și bogații lumii vor deveni mult mai bogați, datorită nouă, tuturor. Avem ca subiect ”imunitatea emoțională” și vom intra în detalii despre bolile energetice induse de lipsa de stăpânire de sine.
https://alexaevent.ro/.../des-povestitoarea-imunitatea.../

Nu este un subiect ambițios și greu?
Cu singuranță că da. De aceea ne și antrenăm corpul fizic cu fetele de la Vitality Pilates Studio, începând de miercuri 9.11, imediat după luna plină cu eclipsa de lună, să putem spune DAA tuturor provocărilor din viață, cu mult curaj și un corp flexibil și rezistent, care poate duce acest curaj.
https://vitalitystudio.ro/daa-deschide-alege-antreneaza.../

Urmează o săptămână energetic specială, intensă și foarte imprevizibilă. M-am ancorat în evenimentele programate, să mențin mintea pe direcții pozitive și să antrenez stăpânirea de sine. Vă invit să fim împreună și să trecem mai ușor peste valul tsunami vibrațional ce ne va izbi din plin, începând din seara aceasta și până la finalul săptămânii.
Să ne fie bine, dragii mei
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii