Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanţaEsteBine Ziua 30 - 30.01.2022. Astăzi sărbătoresc ritmul

ro

30 Jan, 2022 12:14 1601 Marime text
Viața pe pământ este ritmică și ciclică. Natura este structurat în armonii, ce presupun repetiții echilibrate. Desigur că dizarmonia este și ea o parte a jocului. Tot ce tulbură ritmurile și ciclurile, schimbă regulile jocului. Dar tendința naturală este spre armonie. Asta face Natura iar și iar, în ciuda oponenților puternici cu care se confruntă. Reintră în ritm, reinstaurează armonia, atunci când se pierde temporar. 

Suntem la un final de ciclu lunar, în același timp o zi de cifră 3+0, adică accentuarea puterii lui 3. În numerologie, cifra 0 accentuează orice altă cifră lângă care este plasată, intensificându-i semnificația și vibrația. 

Miercuri, 2.02.2022, imediat după Luna nouă în Vărsător de pe 1.02.2022, începem o serie de Webinarii în care prezentăm instrumente și tehnici utile pe Calea Sufletului. Începem cu numerologia, la primul Webinarul din portalul 2-urilor și vom continua cu tematici la fel de interesante și captivante: cristale, aromaterapie, bucătărie și rețete, remedii florale Bach. 
https://www.eduvisionlearning.ro/course/conversatii-pe-calea-sufletului

Vă așteptăm alături de noi, să învățăm despre numere, despre ritmuri  și despre simbolurile care ne ghidează pașii în viață. 

Observăm și experimentăm multe în viața noastră zilnică. 
Utilizarea practică a tot ceea ce învățăm prin trăire directă se întâmplă doar după repetiții frecvente, dar mai ales după repetiții inteligente. 

Cei mai mulți oameni trăiesc mental experiențele vieții. Citesc despre ele, vizionează alți oameni care experimentează / trăiesc și discută cu alții despre ele. Când este despre punerea în practică, cei mai mulți se opresc în neîndemânarea începuturilor. 

Nu este niciodată ușor la început. 
Oricât de multe citești despre un domeniu al cunoașterii, când începi să practici, șovăielile începătorului te descurajează. 

De aceea nu reușim să fim pe Calea Sufletului atât de mult cât ne-am dori. Suntem descurajați de propriile nereușite sau greșeli plus de comentariile celor din jur. 
Dacă nu abandonăm, căutăm ghidare eficientă și insistăm, găsim soluții bune. 

Există un ritm natural al procesului de învățare. 
Entuziasmul inițial, este urmat de descurajarea constatării dificultăților, apoi de ambiționare, prin susținerea din partea unui ghid cunoscător și perseverența aplicării zilnice. Și la un moment dat, când ne așteptăm mai puțin, ne trezim că știm să facem la fel de bine ca și ghidul nostru, fără să realizăm când acea cunoaștere a devenit o parte din noi. 

Obiceiurile bune și cele mai puțin bune se încorporează în structura noastră în același ritm. 
Unii spun că avem nevoie de 30-40 de zile ca ceva pe care l-am repetat zilnic să devină o a doua natură. 

Am testat corporal această presupunere. 
Când repeți ceva cu consecvență, zilnic, 30 sau 40 de zile, începi să faci mai ușor acel ceva. Mi-a devenit evident acest lucru. Dar dacă mă opresc și nu mai repet deloc, ulterior, se șterge complet. Ca și cum n-aș fi făcut vreodată asta. 

Tot ceea ce știu bine și exprim cu ușurință, repet continuu. Altfel, mecanismul natural al uitării face parte din ritmul vieții. 
Acesta este motivul pentru care perseverez în oferirea de programe de educație, de materiale scrise și informații diverse: îmi mențin achizițiile mentale și corporale, în același timp cu oferirea ghidării pentru cei care caută răspunsuri la întrebări. 

Astăzi sărbătoresc ritmul armonios al vieții, circulația naturală a energiei, faptul că orice început are un final, zilele încep și se termină, la fel și viețile noastre. 
În cadrul sărbătorii ritmului, propun ascultarea muzicii, citirea sau recitarea de poezii sau poeme și pași de dans prin casă. Punem o muzică pe ritmul potrivit inimii noastre și lăsăm corpul să se bucure. Dacă aveți copii de 2-3 ani știți că încep automat să danseze pe orice muzică ritmică. 

Dacă vă place mișcarea fizică și aveți chef astăzi să intrați în ritmul corpului, vă aștept la Ziua deschisă a Site-ului Vitality Pilates Constanța. Astăzi aveți acces gratuit la toate programele și la toate înregistrările video din Biblioteca Vitality. Sunt și eu alături de voi acolo, doresc astăzi să-mi reamintesc despre întărirea ficatului, rinichilor, circulației, despre tonifiere și echilibru. https://vitalitystudio.ro/courses/

Astăzi, de Sărbătoarea ritmului, într-o zi de 30 ianuarie, urăm ”La mulți ani!” celor care împlinesc ani de experiență prin lume și ne prindem cu toții în dans pe ritmul inimii. Astăzi este o zi pentru curajoși și temerari. Indiferent unde vă aflați, haideți să intrăm în ritm!
Să ne fie bine tuturor, 
Cu iubire

Articol şi foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii