Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 216 – 4.08.2022. Astăzi sărbătoresc valurile emoțiilor

ro

04 Aug, 2022 11:24 1161 Marime text


Continuăm astăzi să onorăm energia feminină și caracteristicile sale, pentru a înțelege mai bine vremurile în care ne aflăm și cum să ne poziționăm eficient, fiecare dintre noi.

Dincolo de agenda (destul de evidentă) a stăpânilor lumi se află o schimbare evidentă în energetica generală a pământului (și nu numai) care ne influențează la toate nivelele.

Energia feminină se intensifică pe pământ.

Doar că nu prea înțelegem foarte bine despre ce este vorba

Așa cum ați descoperit în postarea de ieri, cu paradoxul, abia de puține zile am constatat că îl trăim permanent, zi de zi, în tot ce ni se întâmplă.

Și că este nevoie să dezvoltăm nu doar acceptarea și toleranța la paradox, dar și să învățăm să lucrăm cu el. Să ne organizăm funcție de exprimarea paradoxului în viețile noastre și să găsim soluții non-convenționale la provocările sale.

Aceste soluții pot veni doar din explorarea necunoscutului și extinderea granițelor posibilităților noastre umane dincolo de limitele de confort. Spre extreme.
Când facem asta, începem să accesăm zonele de lumină sau de întuneric ce ne sunt disponibile ca ființe umane.
De fapt, aceste frecvențe de vibrație, ale luminii și întunericului ne vizitează ciclic, sub forma valurilor. Lumina mai este retrăită ca și conștiență a unității, iar întunericul, ca și experiență a separării și umbrelor din viață.

Leslie Temple Thurton m-a învățat ceva extrem de important, pe care nu l-am știut până acum, dar l-am trăit de multe ori în viață.

În ziua de naștere a fiecărei persoane, există posibilitatea alinierii maxime cu Unitatea și Lumina. În acea zi, o persoană poate avea revelații și poate experimenta cea mai înaltă frecvență de vibrație care îi este disponibilă în viață. Primește ”daruri de putere”, își amintește de calitățile cu care a venit pe pământ, trăiește emoții intense și eliberatoare.

La 6 luni după ziua de naștere, adică la jumătatea distanței dintre zilele de naștere, se află o zi (sau o perioadă) în care persoana trăiește maximul de întuneric, separare, izolare și diviziune de tot și toate. Acelea sunt perioadele cele mai întunecate din viețile noastre, în care depresia poate să ne stăpânească cu ușurință și mintea începe să țeasă povești infinite. Emoțiile ce ne stăpânesc atunci ne trag în zona de frecvențe vibraționale joase.

Suntem ființe cicicle, ce trăim în valuri de lumină și întuneric, iar sarcina noastră este să învățăm asta.

Când vine lumina, cu emoțiile sale intense (bucurie, recunoștință, mulțumire, extaz) o trăim constipat, pentru că ne este frică să o pierdem. Când vine întunericul, cu emoțiile sale intense (frica, anxietate, melancolie, nemulțumire, tristețe, iritare, furie) îl respingem și considerăm că suntem ”defecți”.

Respingem lumina când vine, respingem întunericul când vine, respingem emoțiile, când ne învăluie, ne respingem experiențele, fără măcar să realizăm ce ni se întâmplă.

Ne refugiem în comportamente compensatorii, în muncă și activități care ne epuizează corpul fizic, în gânduri și vorbe, care ne epuizează creierul, facem orice ne stă cu putință pentru a ne prinde de energia masculină a acțiunii, refuzând energia feminină a emoțiilor.
În perioada în care ne aflăm, cu energia feminină intensificată, valurile emoțiilor, valurile de lumină și întuneric, sunt mai intense și mai frecvente ca niciodată. Nu mai putem să ne facem că nu le vedem. Nu prea mai funcționează nimic din vechile compensări.

Emoțiile înseamnă e-motion, energie în mișcare. Mișcarea energiei lumii s-a intensificat și schimbat mult în ultima perioadă. Iar în ultimele săptămâni se simte diferit, de toți cei care simt (pentru că nu toată lumea este acordată la fel).

Nu era natural ca odată ce masculinul (structura, ordinea, logica, inteligența artificială) și-a intensificat jocul, să existe o contrabalansare la fel de intensă, în egală măsură, dar opusă? Doar trăim în lumea dualității.

Emoțiile umane ne învață călătoria printre polarități. Prin intermediul emoțiilor, călătorim în Rai și experimentăm lumina absolută, și coborâm în Iad, pentru a trăi întunericul intens. Când le acceptăm și îmbrățișăm pe ambele, descoperim că nu sunt decât iluzii. Posibilități extreme, ce ne arată doar gama disponibilă de percepții ce ne stă la dispoziție. Când îmbrățișezi ambele polarități, nu mai opui rezistență niciuneia, permiți unei a treia variante să apară, să se manifeste, să se exprime. Creația sacră. Altă caracteristică feminină.

Sarcina în această perioadă este să nu mai refuzăm valurile ciclice de lumină și întuneric, valurile de emoții ce ne străbat odată cu înaintarea prin timp și să le folosim, când vin.

Învățăm să primim lumina, când ne este oferită (la aniversări, la Solstiții și Echinocții, în zilele de lună plină, duminica, în miezul zilei, în alte momente intense ale zilei, săptămânii sau anului), învățăm să primim întunericul când ne este oferit (la luna nouă, în ziua de luni, la miezul nopții și oricând este nevoie) și învățăm să lucrăm cu ambele, în egală măsură.

Învățăm să folosim valurile ciclice de umbră pentru a permite vechiului din noi să moară. Ne reacordăm la ciclicitatea lumii naturale, prin valurile emoțiilor ce ne anunță perioadele de lumină sau de umbră din viețile noastre.

Scurgerea liniară a energie se întâmplă doar în planul minții și al Inteligenței Artificiale. Doar mașinile folosesc linia dreaptă, să ajungă dintr-un punct în altul.
Energia pur feminină a Universului, Planetei și corpurilor noastre este ciclică, în spirală și periodică. Dacă înțelegem natura sa și învățăm să folosim emoțiile drept ghidaje ce ne acordează la vibrațiile lumii, ne va fi mai ușor să învățăm să folosim aceste emoții în avantajul nostru.

Vă invit astăzi să urmărim împreună valurile emoționale prin care trecem cu fiecare activitate, cu fiecare interacțiune și cu fiecare discuție pe care o avem. Și din poziția de Martor liniștit (Observator) să ne privim. Și atât. Doar să ne uităm la noi înșine. Să descoperim cum știm să folosim lumina și umbrele când apar în viață. Cum primim laudele și complimentele, cum reacționăm la critici și respingeri. Să ne observăm. Reala învățătură în această lume se face prin conștientizare. Atenția prezentă și liniștită este primul pas în conștientizare.

Să avem cu toții o zi cât mai feminină în trecerea prin valurile emoțiilor.

Cu iubire, tuturor


Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii