Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:11 12 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 215 – 3.08.2022. Astăzi sărbătoresc paradoxul

ro

03 Aug, 2022 12:13 585 Marime text

Săptămâna aceasta, când am înlocuit ”ar trebui să știu mai multe” cu ”aș putea să știu mai multe”, au venit peste mine noi informații, pe căile misterioase ale Forței Vieții.

Sărind de la una la alta, o verigă conectându-se cu alta, am ajuns la un site numit Corelight.com în care am avut ocazia să audiez o femeie înțeleaptă numită Leslie Temple Thurton. Ea vorbește într-un mod care face sens pentru mine și m-a ajutat să pun cap la cap piesele de puzzle acumulate în ultima perioadă.

Femeile înțelepte se conectează cu energia corpului și experiența vieții lor la esența energiei feminine, acea esență care impregnează zilele prezente.

S-a tot vorbit în lumea spirituală despre ”intensificarea energiei feminine”, care începe să impregneze țesătura realității prezente.

Asta se întâmplă acum.

Asta vedem, simțim, trăim, experimentăm peste tot în lume.

Vi se pare că este haos, imprevizibilitate, variație de la o extremă la alta și mai ales confuzie?
Bine ați venit în energia feminină.
Asta este ESENȚA femininului, indiferent de corpul pe care îl ocupă.

O femeie simte energia feminină la maxim în perioada menstruației.

Așa-numitul sindrom pre-menstrual, pentru care medicii dau pastile chimice, nu este altceva decât o intensificare și exacerbare a exprimării energiei feminine.
La fel se întâmplă în preajma nașterii și în primele luni ale creșterii copiilor – intensificarea energiei feminine.
În acele perioade, femeia este energie feminină pură.

Adică haos, confuzie, paradox, nebunie.

Da, o femeie devine ”ne-bună” – adică nu mai este ”bună” pentru societatea masculină, structurată și ordonată a Ego-ului. Pentru previzibilitate, înregimentare, ierarhizare, compartimentalizare și structurare, așa cum place masculinului.
O femeie în ”feminitatea” ei este surprinzătoare și disturbatoare. Pentru că Forța Vieții, care se exprimă prin uterul ei, o poate împinge spre gesturi și acțiuni lipsite de logică, dar care împlinesc intențiile curgerii fluxului vieții.

Când am schimbat mental discursul ”ar trebui să fac....” cu ”aș putea să fac...” m-am trezit că sunt împinsă către descoperirea evidentă a CEEA CE ESTE DE FAPT.
Am deschis ochii și am descoperit că noi toți trăim în prezent în intensificarea FEMININULUI în lume, o vibrație care este înăbușită cu forța de sute (sau poate mii de ani). Nu știu prea bine, istoria este o poveste masculină și îmi permit să nu mai cred în ea.

Care sunt caracteristicile feminine pe care le observăm în prezent?

Am să enumăr doar patru dintre ele, să construim la finalul săptămânii un ”pătrat” de intuiție, pe care să-l folosim în următoarea perioadă.

1) Paradoxul
2) Emoțiile
3) Flexibilitatea
4) Îmbrățișarea necunoscutului

Dacă doriți să aflați mai multe despre ”energia Feminină”, vă stă la dispoziție Manualul Femina pe www.centrulnatura.ro/e-shop.

Astăzi vă invit să sărbătorim paradoxul.

Observăm în lume dezbateri infinite pe temele general importante ale socialului: familia, creșterea copiilor, sexul, banii, bunurile și posesiile, sănătatea, alimentația, politica economică, structura militară a lumii, corupția, religia, știința, mediul înconjurător etc

Majoritatea dezbaterilor sunt paradoxuri, pentru că nimeni nu le poate câștiga.

Sunt 8 miliarde de opinii diferite, cu privire la fiecare dintre aceste teme. Și toți cei 8 miliarde de oameni au dreptate, pentru că experiența lor personală le dă dreptate.
În același timp, nici unul nu are dreptate, pentru că nici unul nu are privirea de ansamblu să înțeleagă real situațiile.

Așadar, ne aflăm în paradoxuri. Situații de nerezolvat.

Ca în filozofia Zen (care antrenează mintea ucenicilor prin paradoxuri).

Ce face un paradox?

Întrerupe povestea liniară a minții.

O șochează și o scoate din evoluția sa tip computer 0/1.

Nu există dualitate, într-un paradox. Nu există bine sau rău, corect sau greșit.

Nu poți folosi logica să-l rezolvi.

Așadar, problemele actuale ale lumii sunt tip energie feminină, intensificată la maxim. Paradoxuri în acțiune.
Ce poți face?

Singura soluție în confruntarea cu paradoxurile este să trec prin ele, dincolo de ele și să cauți soluții noi, neașteptate, creative și complet diferite.

Paradoxurile te forțează să devii imaginativ, creativ, să te conectezi la ALTCEVA decât la logica minții, pentru a putea să supraviețuiești.

Astăzi vă invit ca alături de mine să vă contemplați paradoxurile din viață.

În care dintre situațiile prezente (relația de cuplu, relația cu copii, cu prietenii, relația de serviciu, relația cu propriul corp, relația cu povestea minții sau cu emoțiile trezite de această poveste etc) trăiți paradoxuri? Nimeni nu are dreptate, nimeni nu poate avea dreptate, nu există soluție logică la problemele existente.

Vă invit să fiți OBSERVATORI, MARTORI TĂCUȚI în preajma paradoxurilor.

Comportați-vă cu respect și reverență, paradoxurile sunt energie feminină pură.

Observați-le prezența, simțiți-le acțiunea în viață, stați în prezența acestei vibrații atât de puternice și NU permiteți logicii minții să intervină cu soluții sau rezolvări.
Masculinul logic NU are putere în preajma paradoxului feminin.

Martorul tăcut (observatorul) care puteți deveni privește detașat astăzi întregul Joc, care este un DANS, NU UN RĂZBOI.
Portalul Leului, în care suntem de câteva zile, permite revelații mari.

Vă aștept să le facem împreună.

Astăzi sărbătoresc paradoxul și sunt Martorul tăcut al puterii acestei caracteristici feminine a vieții pe Pământ.

Observ intenția ”logică” de explicare și soluționare, și nu reacționez emoțional în niciun fel. Din tăcerea interioară, doar observ.

Văd energia feminină și văd energia masculină. Le simt. Le trăiesc. Înțeleg DANS-ul lor, pe care l-am considerat atâta timp ”un război”. Îl trăiesc în mine. Și respir adânc.

Să avem o zi interesantă, în paradox și în afara lui, în același timp.

Cu iubire, tuturorSursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii