Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 169 – 18.06.2022 Astăzi sărbătoresc florile de câmp

ro

18 Jun, 2022 08:40 1531 Marime text
Se apropie Solstițiul de vară. Ziua cea mai lungă a anului.
Toate zilele de vară sunt lungi. Este lumină de dimineață de la 6.00 până seara târziu, după ora 21.00. Este timp pentru multe activități și pentru contemplare.
Important este să avem și energie, să facem tot ce ne propunem.

Economisirea de energie este tema acestei perioade.
Suntem ispitiți să irosim energia pe toate ofertele vânzătorilor de iluzii și pe toate mofturile celor din jurul nostru, care nu știu ce vor și consideră că împlinirea dorințelor aleatorii le astupă golul interior.

Când înțeleg despre ce este vorba în viață, când realizez prin propria suferință interioară că miza Jocului pe pământ este supraviețuirea, rămânerea în viață într-o stare energetică bună, devin foarte chibzuit și cumpătat cu propria energie.
Învăț să rostesc ”nu” fără agresiune sau violență, explicându-le tuturor nevoia de a-mi conserva energia și de a-mi odihni corpul fizic.

Una din circumstanțele care face bine corpului fizic este plimbarea în aer liber. Mersul în Natură, într-o pădure sau o poieniță de flori hrănește corpul cu arome, cu fotoni și cu o conectare intimă la pământ.
Dacă ne aflăm atât de departe încât să nu mai fie nici semnal wi-fi, atunci corpul se și deconectează de la Matrix și poate să se reconecteze la Viul din jur.

Dacă reușim temporar să ne amintim că suntem făpturi biologice și nu roboți artificiali, cuplați cu computere, putem să ne menținem starea de bine, o perioadă mai lungă de timp.
Astăzi sărbătoresc florile de câmp pentru că ele îmi amintesc de umanitatea noastră.

Natura sălbatică și incomplet domesticită a făpturilor umane îmi este mereu evocată de florile de câmp, mândre și frumoase, ce cresc unde vor ele, când vor ele și cum vor ele.
Parfumul florilor de câmp este delicat dar penetrant, iar priveliștea unei pajiști înflorite reprezintă un pansament pentru vederea ochilor noștri, pârjoliți de ecranele tehnologiei.

Vă invit astăzi la o întâlnire cu Natura, în cea mai mare parte din zi. Să ieșim din câmpurile electromagnetice și să reintrăm în câmpul gravitațional al planetei.
Pregătim corpul pentru trecerea prin portalul Solstițiului de vară și a primirii fluxurilor de lumină, în toate celulele.

Suntem flori de câmp, nu flori de seră și ne luăm puterea din seva adâncurilor și din lumina soarelui.
Chiar dacă în case stăm în priză și ne încărcăm cu electricitatea creată de om, avem posibilitatea să ne recuplăm când și când la Sursa creatoare a vieții, prin focul de pe cer și prin lutul pământului.

Să avem o zi cât mai frumoasă, luminoasă, lungă și folositoare
Cu iubire tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii