Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 152 – 31.05.2022 Astăzi sărbătoresc recapitularea lunii mai

ro

31 May, 2022 11:34 1255 Marime text
Am ajuns la finalul celei de-a 5-a luni din anul 2022. Ce drum interesant am parcurs până acum, găsind noi și noi motive de celebrare și sărbătorire.

Să ne reamintim încă o dată temele lunii mai:
1. Focul. 17. Flexibilitatea
2. Scintilația 18. Melcul
3. Celulele 19. Filtrele
4. Limitarea 20. Căldura
5. Nasul 21. Anticipația
6. Aromele 22. Simplitatea
7. Turcoaz 23. Broasca țestoasă
8. Gâtul 24. Circul
9. Cervicala 25. Hidratarea
10. ”Re”-urile 26. Optimizarea
11. Curajul 27. Mucusul
12. Consecințele 28. Iasomia
13. Greutățile 29. Școala
14. Ursulețul de pluș 30. Furia
15. Prietenii 31. Recapitularea lunii mai
16. Luna plină în Scorpion

Întreaga lună mai s-a derulat sub semnul astrologic a lui Mercur retrograd, care afectează comunicările, poate produce probleme tehnice și mai ales, tulbură orice interacțiuni prin intermediul cuvintelor (scrise sau vorbite).

Vă mulțumesc că am trecut împreună prin această perioadă provocatoare și destul de dificilă pentru mulți dintre noi. Ieri la luna nouă în Gemeni a atins un maxim pentru mine personal, fiind prima oară în ani de zile când nu am reușit să particip la un eveniment, din motive tehnice (lipsa setărilor pentru conexiunea live). Un semnal important dat de Forța vieții, pe care nu am cum să nu-l iau în seamă.

Luna mai a fost una destul de grea, în general, am depășit limite pe care nu credeam că le voi depăși și am continuat drumul ghidată de Forța vieții. Inspirația care transmite mesaje prin mine, către voi este mereu coordonată de Forța vieții. Sunt doar un canal ce poate traduce în cuvinte mesajele primite.

Sunt în continuă admirație atât a corpului fizic, a rezistenței acestuia și abilităților sale extraordinare, cât și a structurii Jocului vieții, care mi se pare fascinant, în complexitatea sa.
O parte din această admirație se regăsește în Manualul Femina, pe care îl vom lansa oficial astăzi, în cadrul unui Webinar susținut alături de doamne din Grupul Femina, ce ne vor dezvălui despre ”secrete feminine”, așa cum au fost ele descoperite, aplicate și integrate în viața lor zilnică.
https://www.eduvisionlearning.ro/course...
Ținem pumnii ca Mercur retrograd să se îmblânzească și să susțină favorabil acest proiect.
Iar de mâine încolo, ce urmează?

Anul 2022 își continuă desfășurarea, zi de zi, ca și până acum.
Continuăm postările?
Voi comunica mai bine cu corpul meu, cu Forța vieții și voi lua o decizie. Am primit semnale clare ce îmi indică o schimbare de direcție.

Scrisul zilnic se dovedește o treabă din ce în ce mai dificilă. Este prima oară, de când am început acum 5 luni când mă îndoiesc că voi putea duce proiectul la bun sfârșit.
A venit căldura, zilele sunt lungi și vremea bună îmbie la drumeție și stat în aer liber. Corpul nu mai dorește interacțiunea cu tehnologia și începe să-mi dea semne de ”prea mult”, cum face adesea când depășesc măsura.

Chiar dacă mintea și-a propus un proiect ambițios, cum a făcut-o de multe ori, corpul îi semnalează când nu poate să continue să o susțină.
Voi asculta toate semnalele, de la corp și de la minte, plus cele de la Forța vieții și voi face tot ce este mai bine pentru bunăstarea tuturor. Sunt foarte mulțumită că proiectul a ajuns în acest stadiu. 152 de zile de postări consistente au reprezentat o realizare personală notabilă.

Sunt recunoscătoare vouă tuturor, că am fost alături toată această perioadă.
Și indiferent ce decizie va lua corpul meu, vă mulțumesc pentru energia și atenția voastră, precum și pentru toate comentariile încurajatoare oferite în această perioadă.

Să avem o zi cât mai frumoasă, de final de luna mai și să onorăm întregul schimb energetic ce a avut loc de la începutul anului, în binele tuturor celor implicați.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii