Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:47 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 136 – 15.05.2022. Astăzi sărbătoresc prietenii

ro

15 May, 2022 15:36 619 Marime text
  • Am primit un mesaj de la o prietenă dragă, Lauren Hubele, care împărtășește continuu lumina și înțelepciunea ei cu lumea din jur.

Acest mesaj a fost ca o confirmare a celebrării din ultimele zile, în care toate greutățile aduse la suprafață de portalul eclipselor au reprezentat circumstanțe de antrenament pentru faza de evoluție care urmează.


Lauren a trimis un citat extraordinar, pe care doresc să-l împărtășesc cu voi:

”Promite-mi că-ți vei aminti totdeauna: ești mult mai curajoasă decât simți, mult mai puternică decât pari și mult mai inteligentă decât crezi.” (A. A. Milne)
Și în postarea ei a scris despre faptul că Natura și conexiunea cu apa, cu arborii, plantele și animalele i-au reamintit că ”o să fii bine, o să mergi în direcția în care trebuie, vei crește în ritmul tău și totul este așa cum va fi bine, pentru toți cei implicați”.
Natura comunică cu corpul nostru (mintea este conectată la povești, ecrane și cuvinte).
Natura este locul în care ne re-echilibrăm, ne reamintim CINE suntem cu adevărat și că atâta timp cât suntem în viață, lucrurile se așează în modul lor minunat și greu de cuantificat.
Astăzi sărbătoresc prietenii, pentru că am realizat că sunt înconjurată de prieteni.
Cei umani nu sunt mulți, dar sunt extraordinari.
Prietenii din Natură sunt foarte mulți.
Și ei se conectează cu mine detașat și fără așteptări.
Prietenii reali își văd de viața lor, de interesele lor, de evoluția lor, și din când în când, o interacțiune semnificativă și calitativă ne împuternicește și susține în momentele cheie.
Sora mea este prietena mea cea mai bună. Nu vorbim des și nu pălăvrăgim telefonic, pentru a ne prăji creierii sau a consuma impulsuri. O facem când este nevoie, ne întâlnim când este cazul și atunci, schimbul de energie este fenomenal. Amândouă avem de câștigat din creșterea reciprocă și piesele de puzzle se pun împreună și conturează o viziune utilă pentru amândouă.

Lauren este altă prietenă bună. Ne conectăm direct tot rar, când real fiecare dintre noi are nevoie de această conexiune. Dar ne urmărim reciproc și ne susținem de la distanță.

Anita mi-a fost o prietenă extraordinară și un ghid fabulos zeci de ani pe pământ. A rămas în Conștiența mea ca simbolul echilibrului și a ființei umane funcționale și eficiente. Anita iubea Natura, iubea plimbările în aer liber și iubea România. A vizitat țara noastră și locurile ei frumoase de multe ori. Adora nordul Moldovei și zona Voronețului, unde se reîntorcea de câte ori putea, cu mult drag.

Mai am doi prieteni dragi, cei mai apropiați de inima mea, alături de care cresc și învăț zilnic. Mica mea familie este conectată printr-o relație de prietenie care pare dincolo de energia acestei vieți. Recent, a apărut un alt prieten apropiat, un bărbat tânăr care mă învață despre curajul de a-ți asuma talentele înnăscute și de a crede în tine. Îmi amintește de tatăl meu și-mi arată cum ar fi putut fi destinul acestuia, dacă ar fi primit sprijin și resurse.

Și am un grup de prietene, format din doamne extraordinare, puternice, vitale și mai ales, inspirate, alături de care sunt recunoscătoare să descopăr bogăție de experiențe și daruri de putere. Manualul FEMINA, cartea pe care am realizat-o alături de ele, este gata în câteva zile. Sunt uimită de energia și vibrația care răzbate din această carte, una dintre cele mai profunde și diferite, pe care le-am scris vreodată.

Dincolo de prietenii umani, care sunt mulți în jurul meu, am un prieten bun, un cireș din curte, pe care l-am plantat și-l urmăresc în fiecare an, cum se străduie să-și găsească echilibrul în ciuda provocărilor atmosferice și a poluării în creștere. Și două pisicuțe cu care învăț să comunic, dincolo de cuvinte și senzații – prin gesturi și energii.

Astăzi sărbătoresc prietenii pentru a redefini relația de ”prietenie” ca fiind o conexiune semnificativă și susținătoare.

Dincolo de definițiile date de filmele Disney și Hollywood, prietenii sunt acele persoane care îți pot fi alături în momentele cele mai grele, fără să te împovăreze și mai tare cu propria lor durere și suferință, sau în momentele cele mai bune, fără să-ți umbrească vreun fel bucuria cu trăiri de invidie sau gelozie.

Mă bucur să pot sărbători astăzi conexiuni puternice și energetice cu prietenii din Natură, cu plantele și arborii mei prieteni, precum și cu acei oameni alături de care am ales să continui drumul. Vă doresc tuturor să fiți alături de prietenii voștri astăzi, cei umani sau cei din Natură, pentru că realmente suntem înconjurați de prieteni.

Să avem o zi de odihnă și echilibru, alături de toți prietenii noștri!


Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii