Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 133 – 12.05.2022 Astăzi sărbătoresc consecințele

ro

12 May, 2022 10:22 1314 Marime text
Am citit ceva ieri care mi-a rămas întipărit ca un refren și m-a urmărit întreaga zi.
”Orice acțiune are consecințe”.
Mental, știam această formulare. Nu era nimic necunoscut.

Dar energetic, corporal și mai ales, la nivel de conștiență, nu a reverberat niciodată mai puternic decât ieri, când am sărbătorit curajul de a sta în tăcere (și nu a mai impune ”cunoașterea” mea nimănui).
Orice acțiune are consecințe.

Ieri am decis să-mi văd de treaba mea, să-mi țin gura de câte ori i-am văzut pe ceilalți făcând multe acțiuni dăunătoare binelui lor și să mă centrez în afirmații avantajoase („radiez curaj, radiez putere”).
Și am aflat cum pot petrece o zi întreagă eficientă și fără discuții contradictorii.

Lăsând pe fiecare să-și asume consecințele deciziilor, fără să vreau să le mai ”luminez” calea. Având în schimb grijă de propria mea înaintare, pas cu pas, prin energia dificilă a perioadei. Confruntarea cu partea de întuneric interioară, niciodată complet îmblânzită, nu este simplă, iar mintea care minte nu ajută mult.

Am făcut exerciții fizice și am lucrat flexibilitatea gâtului și zonei cefei, în fiecare zi.
Orice acțiune are consecințe.

După zile la rând de lucru corporal, am sesizat o discretă dar evidentă îmbunătățire în postura capului și gâtului, și o reală stare de ușurare în presiunea mucusului din interiorul sinusurilor.
Am continuat să ciugulesc crackeri de orez sau porumb, împreună cu salata de crudități, și m-am trezit cu mucus în zona posterioară a nasului și secreții lipicioase în gât.
Orice acțiune are consecințe.

Lucrez la finalizarea unei cărți importante și partea de corectură (vânarea greșelilor gramaticale și de scriere) este greoaie, obositoare și neplăcută. Dar mi-am propus un număr de pagini zilnice și reușesc să mă țin de sarcină, observând cum mă apropii de final.
Orice acțiune are consecințe.

Astăzi sărbătoresc conștientizarea urmărilor fiecărei decizii zilnice.
De la igiena zilei și spălatul pe dinți mai atent și conștient, până la ordonarea lucrurilor prin casă pentru a-mi fi mai ușor în activitatea zilnică și găsirea de soluții practice pentru orice provocare vine pe cale.
Observ cu atenție consecințele tuturor deciziilor trecute din viața mea.

Văd și legăturile puțin avantajoase, care-mi iau energie și mă lasă nemulțumită și iritată (și caut strategii de soluționare cât mai eficiente).
Sunt atentă și la toate eforturile zilnice de a-mi schimba frecvența de vibrație: afirmațiile mentale, exersarea cuvintelor de împuternicire, mișcarea fizică de tonifiere corporală, grija la alimentație și la procesele de eliminare, atenția dedicată comunicării cu ceilalți (și ținerii gurii, de câte ori este posibil).

Orice acțiune are consecințe.
Ce semăn în primăvară, aceea consum în toamnă.
Nu este o metaforă. Este o lege a Fluxului de energie.

Puteți să TRĂIȚI corporal această afirmație, nu doar să o treceți vizual și mental, în lectura postării?
Să avem o zi de recunoștință și gratitudine pentru fiecare efort zilnic care ne crește conștientizarea și ne sporește starea de bine.
Toată ziua de astăzi să sporim consecințele benefice ale acțiunilor noastre binevoitoare și avantajoase (pentru noi înșine).

Energia lui Jupiter a zilei de joi va fi alături de noi, cu eficiență, dinamică și imbold. Proaspăt intrat în semnul Berbecului, Jupiter ne impulsionează în orice direcție alegem să înaintăm. Să avem o zi eficientă, cu decizii avantajoase și acțiuni ale căror consecințe să ne crească frecvența de vibrație interioară.
Cu bucurie și iubire, tuturor!

Articol și foto preluate de pe facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii