Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 13 – 13.01.2021. Astăzi sărbătoresc frica

ro

13 Jan, 2022 09:51 1493 Marime text
Da, chiar ați citit bine!

Vă propun să sărbătorim FRICA. 

Este o energie respectabilă, însoțitoarea noastră pe Pământ, de când devenim conștienți de vulnerabilitatea corpurilor fizice pe care le îmbracă Sufletul. 

FRICA este o vibrație energetică redutabilă. 

De fiecare dintre noi depinde dacă o transformăm într-un ghem pe care să-l purtăm în poșeta vieții, sau îi permitem să devină un fuior uriaș, care ne prinde complet și din care nu mai vedem nicio ieșire. 

Frica este flexibilă și adaptabilă, ocupă tot spațiul care i se pune la dispoziție. 

Dacă îi oferim doar o cameră din viața noastră, stă cuminte acolo. 

Dacă îi permitem, ne invadează toată viața. Și pe a celor din jur. 

Este doar o energie. Una redutabilă, din categoria vântului, focului și apelor. Pentru că poate să influențeze starea tuturor celor din jur. 

Dacă o Sărbătorim astăzi, îi onorăm prezența. Îi semnalăm că îi cunoaștem puterea, că îi respectăm prezența, dar că oferim și limite / granițe delimitate. Sau mai degrabă, acorduri de alianță pentru a lucra împreună, continuu. 

Tocmai într-o zi de 13 vă propun să ne sărbătorim frica, observând astăzi toate gândurile anxioase, temătoare și toate neliniștile care nu permit zilei să se deruleze lin, în fluxul energiei Vieții. 

Cum vine un gând de frică, cum facem acțiuni pripite, cum deviază cursul zilei de la varianta lentă, la varianta învolburată. Observăm asta cu atenție, în cadrul Sărbătoririi fricii și onorăm prezența ei, cu un alt gând:

TU ERAI? Bine ai sosit, Sărbătorita noastră!

Ce se întâmplă când trimitem repetat gânduri binevoitoare către FRICĂ?
Nu știu. 

Este un experiment pe care îl propun tuturor celor care nu se dau în lături de la a încerca lucruri neobișnuite. Să conștientizăm festiv gândurile de frică, neliniștile, anxietățile și să le sărbătorim. Chiar să închinăm un pahar de suc (sau un vin roșu de calitate) în cinstea Fricii. Să onorăm prezența ei. 

Dacă este aici, cu noi, pe Pământ, înseamnă că are un sens și un rost. 

Nu este să ne facă nouă viața amară. Asta o reușim singuri, fără niciun ajutor. Ci este aici din rațiunea Vieții de a combina energii pentru a obține dinamică = mișcare = viață. 

Astăzi ne Sărbătorim fricile. Și ne amintim că mai avem multe zile de 13, de-a lungul anului, să facem această Sărbătoare repetitivă. 

Să ne fie bine tuturor, nouă, fricii și energiei vieții!

Existăm aici, acum. 

O zi interesantă tuturor, 

Cu iubire

ARticol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii