Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 120 – 29.04.2022. Astăzi sărbătoresc pregătirea

ro

29 Apr, 2022 13:28 894 Marime text


Suntem relaxați și echilibrați, pentru că am făcut o călătorie magică în luna aprilie: prin corpul nostru, prin tubul digestiv și sistemul endocrin, prin simțuri și abilități mentale, mereu în conexiune cu Natura și Forța vieții.

Ne-am antrenat abilități ale corpului care să fie utile în fiecare moment al vieții. Când corpul fizic se află în stare de tonus și este vital, energia sa fiind la nivel bun (precum bateria telefonului mobil), putem să-l folosim la nevoie în toate modurile necesare.

Având energie, luăm decizii bune, dintr-o poziție de putere interioară.

Mai țineți minte afirmația ”radiez putere oriunde sunt” sau ”radiez putere oriunde merg”?

Vă propun să o repetăm întreaga zi, pentru a oferi minții un alt exercițiu foarte util, de protecție interioară. Dar să o facem în varianta scurtă, care permite repetiții mai frecvente și eficiente: ”radiez putere”.
Continuu, iar și iar, spuneți-vă mental: ”radiez putere”.
Radiațiile solare sunt foarte intense în perioada aceasta.
Folosirea dispozitivelor electromagnetice este și ea foarte intensă, pentru că sunt multe oferte care se derulează prin intermediul ecranelor electronice.
Protecția împotriva radiațiilor este un subiect extensiv de discuție și îi vom dedica o carte, pentru că presimt că va fi extrem de utilă.
Pregătirea interioară este esențială, pentru orice facem aici pe pământ.
Când sunt pregătit, fie măcar pentru faptul că sunt familiar cu subiectul, cu posibilitatea sau cu ideea, nu pierd energie în reacții inutile (”nu-mi vine să cred că mi se întâmplă asta!” ).
Pregătirea presupune antrenament, care la rândul său presupune repetiții inteligente și avantajoase de activități și ocupații care să ne împuternicească.
Orice facem astăzi, în orice suntem implicați și indiferent unde ne aflăm în acest moment al vieții, putem să repetăm mental, iar și iar ”Radiez putere – radiez putere – radiez putere”. Este mai mult decât o afirmație, este un cârlig de ancorare a puterii interioare.
Pentru că mă focalizez pe mine, ca sursă de radiație.
Iar radiația pe care intenționez să o emit NU este frica (nu transmit în jurul meu valuri de vibrații de anxietate și neliniște), NU este furia (nu sunt nemulțumită de toți, de toate și nu mă simt ofensată de comportamentul, cuvintele sau gesturile nimănui) și NU este tristețea (nu las să fiu copleșită de lipsa aparentă de sens a vieții, ci îmi economisesc energie, îmi reactivez creativitatea și îmi creez propriul sens al vieții).
Radiez putere (putere personală) care este vibrația vieții.
Radiez viață.
”Radiez putere” este o mică ganteră (greutate) pe care ridicând-o repetat, întărim mușchii mentali ai acumulării de putere personală.
Pregătirile se fac întotdeauna pas cu pas, de la mic la mare.
De aceea mereu vă propun să începem ”mic” și să menținem perseverent ritmul.
Pentru ce ne pregătim, energetic, în viitorul apropiat?
Pentru ziua de mâine, în care avem o Lună nouă în Taur pe 30 aprilie, a doua lună nouă din aprilie, numită și ”luna albastră” (sau ”luna neagră”, în alte descrieri astrologice). Să nu fie simplu, ea va acoperi parțial soarele într-o eclipsă, deschizând portalul eclipselor din această primăvară.
Eclipsele pot aduce perioade de zbucium și haos. Această eclipsă are loc în zodia Taurului care guvernează banii și bunurile materiale. Este un moment potrivit de eliminări (luna nouă) a tuturor reziduurilor (urmărilor) deciziilor nesăbuite din trecut.
Corpurile voastre sunt deja în eliminări, iese mult mucus pe toate orificiile disponibile.
În același mod, în social, se va elimina mult mucus, adică reziduuri nedorite și acumulate de ceva timp. Suntem pregătiți, interior, suntem centrați și indiferent ce va fi și cum se va exprima, ”radiez putere” și nu permit să existe un impact emoțional devastator. Rămân detașată, rămân centrată în propria mea putere, rămân prezentă și caut soluții, pentru indiferent ce urmează.
După ziua eclipsei și a lunii noi, urmează 1 mai. În lumea celților (lumea celor care ne guvernează banii), 1 mai este ziua situată la mijloc între Echinocțiul de primăvară (21 martie) și Solstițiul de vară (21 iunie). Sărbătoarea ce are loc se numește Beltane, sau ”focul viu”. În mod tradițional, în lumea celtică se fac focuri uriașe, în care se ard crengile uscate din anul ce a trecut și toate resturile vechi, care nu ne mai sunt de folos în anul ce vine. Vitele sunt trecute printre două ruguri de foc, pentru a le curăța de energiile neplăcute și a le crește fertilitatea și vitalitatea. Călirea prin foc este tema sărbătorii Beltane.
După eclipsa parțială solară de pe 30 mai, următoarea eclipsă lunară totală va fi pe 15-16 mai, la luna plină în Scorpion (numită și luna sângerie). Este și luna plină de leac, când se culeg plantele cu efecte vindecătoare. Dar vom discuta despre fiecare la rândul ei.
Important este să știm că urmează perioade cu energii foarte intense și este util să fim pregătiți, pentru a utiliza aceste energii în favoarea noastră.
Radiațiile solare sunt maxim de încinse în această perioadă și corpurile noastre trec prin ruguri tip Beltane în timp ce vă scriu această postare.
Pregătirea fundamentală rămâne centrarea în puterea personală (”radiez putere”), răcorirea corporală (hidratare, dușuri calde/reci, scăldarea în ape, de câte ori este posibil) și răcorirea emoțională (orice este, găsesc o soluție; frica, furia sau tristețea nu sunt soluții acceptabile – pentru că mă agăț cu ele de rolurile de victimă, agresor sau salvator – pe care nu le mai accept în realitatea mea. Stop Joc).
Astăzi sărbătoresc pregătirea pentru că pot face mereu ceva, stă în puterea mea să îmi agăț cârligul atenției la acel flux de energie care mă poartă spre împuternicire.
”Radiez putere” oriunde sunt, orice fac, oricum și în orice moment.
Să avem o altă zi de sărbătoare și împuternicire, alături de mișcările astrelor și drumul Naturii prin Zodiac.
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii