Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanţaEsteBine Ziua 115 – 24.04.2022 Astăzi sărbătoresc in-formația

ro

24 Apr, 2022 12:03 1202 Marime text
Sărbătorim cu toții astăzi Lumina interioară, care stă aprinsă în întunecimea cea mai întunecată a somnului conștienței. Deși dormim cu toții, ca niște zombie și acceptăm poveștile Stăpânilor Jocului ca fiind Realitatea, ceva din interior (Chris-ul, Sufletul) este neliniștit și ne împinge să căutăm Lumina.
Sărbători Pascale liniștite și luminoase pentru toți cei care se armonizează cu frecvența de vibrație a Sufletului!

Astăzi sărbătoresc un cuvânt interesant, ce conține în interior un Univers: informație.
Informația înseamnă IN formație, adică formarea interioară, sub modelajul influențelor exterioare.

Ce citim, ce privim la ecrane, ce ascultăm de la cei din jur, ce alegem să acceptăm ca influențe din exterior, ne formează, ne modelează în forma și felul în care devenim în lume.
In-formația înseamnă filtrul prin care acceptăm și experimentăm viața.

De când nu mai primim direct in-formație de la Mama Pământ și celelalte forme de viață (plante, animale, roci, cristale, arome și sunete) și acceptăm doar varianta binară a ecranelor, ne transformăm din ființe 3D, care duc o viață structurată, în ființe 2D, ce trăiesc în filme de desene animate.

Pentru a fi și mai bine ajustați și integrați în tehnologia avansată ce este împinsă rapid (și oarecum abuziv) peste noi, suntem impregnați fizic cu metale, de toate felurile. Cu cât mai bune conducătoare de electricitate, cu atât mai bine.

Am avut o revelație de ce oamenii primesc impulsuri interioare să-și facă tatuaje, piercing-uri, să accepte fel și fel de dispozitive metalice în corpul lor (implante dentare, proteze de toate felurile, șuruburi și broșe metalice pentru oase etc) sau pe corp (ochelari, dispozitive auditive, bijuterii de toate felurile, puse în diferite locuri pe corp etc).

Cu cât mai mult metal în interior și în exterior, cu atât antena este mai pregătită să primească in-formația transmisă de Stăpânii Jocului.
Inclusiv poluarea atmosferică sub forma dârelor albicioase în urma avioanelor, prin pesticidele și insecticidele cu care suntem stropiți din avion sau care îmbibă alimentele noastre (cele mai poluate fiind ierburile, adică cerealele, grânele – care sunt și cele mai adictive și utilizate alimente) aduce un plus la cantitatea de metale din corp: bariu, aluminiu, stronțiu, titaniu se află pe primele locuri între poluanții care ne umplu corpurile. Dar și aurul, argintul, cuprul, fierul, plumbul și altele.

Suntem trans-formați și in-formați continuu. Ce se presupune să facem cu această informație?
Ce se pre-supune?

Că cineva ne supune la o pre-formație, pre-stucturare și ni se oferă o singură variantă posibilă a Realității: triunghiul victimă – agresor – salvator. O poveste unică. Ca în jocurile de pe computer, în care suntem trași, pe nesimțite, cu toții.
Astăzi sărbătoresc abilitatea Luminii de a oferi terenul deschis pentru o multitudine de variante posibile de ”formație”. O bogăție de povești despre putere.

Când ne ancorăm la Natură și ne aliem cu Pământul și viețuitoarele sale, in-formația vine în forma senzațiilor corporale, a emoțiilor și intuiției. Știu că acestea reușesc să reziste, în ciuda bombardamentului electromagnetic și metalic la care suntem supuși. Viața este incredibil de puternică.

Aceasta este in-formația pe care o sărbătoresc astăzi.
Puterea vieții de a menține conștiența posibilităților infinite ale corpului perfect și puternic creat de Divin.

Adevărat a înviat astăzi. Din nou. Pentru că Lumina ne amintește cine Nu suntem.
Să avem o zi de odihnă și re-centrare, de re-amintire a puterilor interioare și de in-formație avantajoasă și utilă practic.
Cu iubire, tuturor

Articol şi foto preluate de pe facebook/Zyanna orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii