Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 104 – 13.04.2022 Astăzi sărbătoresc teama de succes

ro

13 Apr, 2022 10:30 1119 Marime text
Am ajuns la a patra zi de 13 a acestui provocator an 2022.
Și conform tradiției acestui proiect de sărbătorire a fiecărei zile a anului, onorăm în fiecare zi de 13 teama sau frica.
Astăzi, sărbătoresc teama de succes.

Mintea, instalația străină bine implantată în energia corpurilor noastre, este modelată și programată în conformitate cu nevoile stăpânilor lumii. Și una dintre aceste nevoi este ca fiecare dintre noi să fim obedienți, cu capul plecat și ascultători, făcând totdeauna ceea ce ni se spune că este de făcut.

Componenta mentală care ne este ștearsă continuu și complet în perioada școlii și apoi a serviciului este imaginația.
Fără o imaginație activă și antrenată, care să ne permită să proiectăm variante avantajoase pentru noi înșine de derulare a vieții sau a activității noastre, rămânem agățați și dependenți de narativul oficial. Povestea care ni se servește la fiecare pas.
Succesul în viață sau în carieră este o stare ce ne aduce bucurie, mulțumire, liniște și calm. Cu alte cuvine, economie de energie. Avem în contul personal un capital de energie suficient pentru a ne imagina și apoi proiecta un curs al vieții avantajos și benefic. Totul pare simplu în teorie, dacă n-ar exista frica paralizantă de succes.

Fiecare din noi se descurcă mai bine cu eșecurile. Ele sunt normalul și cunoaștem prea bine ce avem de făcut când se întâmplă. Ne plângem la toți cei cu care ne întâlnim, înjurăm legislația și guvernul și pierdem energie în cuvinte și acțiuni cu frecvență joasă de vibrație. Toată lumea face asta, așa încât, nu este deloc greu să intrăm în bio-rezonanța tuturor.

Dacă avem succes, în schimb, începe să ne fie teamă. Cu cine mai discutăm? Cui ne lăudăm cu succesul nostru, fără să stârnim invidii și gelozii? Ce facem cu reușitele, cu banii mai mulți obținuți, cu starea de energie și de bine, de mulțumire și de bucurie a succesului?

Ne este foarte teamă de ea.
Pentru că nu este familiară și este greu de gestionat.
Teama de succes ne face să ne auto-sabotăm și în proiectele personale: dietă sau mișcare fizică. Dacă mănânc sănătos, sau fac regulat mișcare și încep să am mai multă energie decât cei din jur, cu cine mai discut sau împărtășesc? Că nu prea sunt oameni de succes în jurul meu.

Astăzi sărbătoresc teama de succes (care îmi slăbește continuu rinichii și suprarenalele) pentru a realiza absurditatea programării mentale la care sunt supus continuu. Și pentru a mă trezi la realitate. Și a mă scutura de acest program parazit, așa cum face un câine ud.
Limitarea prin frică sau teamă este o poveste a minții.
Ca și adult, aleg să depășesc această poveste, aleg să mă aliniez cu succesul și odată atins, intenționez să atrag în jurul meu oameni asemănători mie, cu care să pot împărtăși realizările și drumul pe care îl am, continuând evoluția avantajoasă și creind energie de înaltă frecvență.

Astăzi reușesc să mă hidratez bine, să-i ofer corpului meu frumos susținere și echilibru, să mă odihnesc mai mult, dacă am nevoie, și să ies din programul tip furnică ”a face”, mutându-mă pe programul tip pasăre ”a pluti”. Când plutești cu și pe Forța Vieții, o lași pe aceasta să te poarte cu ea, devenind eficient în mișcări: eforturi minime cu efecte maxime.

Sărbătoarea fricii se transformă mereu în sărbătoarea oportunităților și în deschiderea minții către o altă viziune. Astăzi mă uit la viața mea cu ochi noi. Fără teamă. Imaginându-mi mental cea mai favorabilă situație în care mă pot afla: o casă frumoasă, un soț suportiv, protector și echilibrat, un serviciu în care îmi pot exprima și desfășura pasiunile și abilitățile naturale cu care m-am născut, aducător de resurse suficiente cât să-mi permit alte activități și experiențe disponibile. Și o lume creativă, binevoitoare, angajată în conservarea și susținerea Naturii.

Să avem o zi de Sfânta Miercuri cât mai eficientă și cu energie de înaltă frecvență de vibrație și calitate.

Cu iubire, tuturor!

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii